Gianluca Vacchi n-are grija datoriilor! Se distrează în Saint Tropez cu noua iubită

untitled.pngssss.jpg

gianluca vacchi miliardar excentric
Gianluca Vacchi se iubeşte cu tinerica Ariadna Gutierrez, o fostă Miss
foto: Instagram

O bancă din Italia i-a pus sechestru pe un iaht şi câteva proprietăţi, însă lui nu-i pasă. Se distrează mai tare ca înainte şi se afişează peste tot cu noua lui iubită, Ariadna Gutierrez, fostă Miss Columbia.

Pe Instagram, Gianluca Vacchi are peste 11 milioane de urmăritori şi orice clip urcat aici ajunge viral peste noapte.

Italianul s-a transformat într-o celebritate la începutul verii anului 2016, atunci când pe reţelele de socializare a fost publicat un material video în care acesta dansa alături de iubita sa, Georgia.

După trei ani de relaţie, excentricul miliardar şi frumoasa Georgia şi-au spus adio la începutul verii. Se pare că italianul ar fi fost părăsit de Georgia, însă n-a suferit prea mult de vreme ce de câteva săptămâni se afişează cu Ariadna Gutierrez, cea care a fost la un pas în 2015 să câştige titlu de Miss Univers.

gianluca vacchi miliardar excentricZoom
foto: Instagram

 

Nici despărţirea de Georgia şi nici datoriille de milioane de euro nu-i strică cheful de distracţie, iar pe contul de Instagram e mai activ ca niciodată.

gianluca vacchi miliardar excentricZoom
foto: Instagram

 

Noua iubită are doar 23 de ani şi îl însoţeşte pe italian peste tot. Turcia şi San Tropez au fost ultimele două destinaţii, iar milionarul nu s-a dezis. A zburat cu avionul privat, a organizat petreceri pe iaht şi a mers la evenimente exclusiviste alături de noua iubită.

loading...
Loading...

Citește și