Femeile-soldat au umplut Internetul cu poze sexy! Comandanții lor sunt nervoși

femeie-soldat_sexy.jpg

femeie-soldat_sexy
Femeile-soldat au umplut Internetul cu poze sexy
foto: Arhiva Personală
Citeste tot despre: 

Sunt frumoase, au ce se mândri așa că o fac din plin! Femeile din armata elvețiană adoră să își facă selfie-uri in ipostaze provocatoare, dar cel mai mult le place să se pozeze în uniforma de soldat.

Imaginile lor ajung să aibă mii de aprecieri pe rețelele sociale, lucru care îi înfurie la culme pe comandanții lor, potrivit The Sun.

sooldat_femeie.jpg

soldat femeie
Puținele femei din armata Elvețiană se laudă cu ceea ce fac pe rețelele sociale
foto: Arhiva Personală

 

„Este o politică foarte clară: fără poze în uniformă. Oricine vrea să își facă o poză trebuie mai întâi să își întrebe comandantul. Dacă sunt postate imagini fără sens, scârboase, ori conținut sexist sau rasist, vom implica poliția militară. Dar dacă postează experiențe pozitive, acestea nu afectează armata”, a declarat Daniel Reist, purtătorul de cuvânt al forțelor armate elvețiene.

selfie_soldat_femeie.jpg

selfie soldat femeie
Femeile-soldat au voie să se pozeze în uniformă doar cu acordul comandanților
foto: Arhiva Personală

 

Pe de altă parte, femeile-soldat iubesc ceea ce fac, tocmai din acest motiv le place să se laude pe rețelele sociale. „Am fost singura femeie între 400 de bărbați. Școala de recruți a fost o experiență bună, care din păcate acum deja a luat sfârșit”, a declarat Valentine Morina (24 de ani), artilerist într-un obuzier M109 blindat. „Niciodată să nu-ți ceri scuze pentru cine ești ce vrei”, a spus și Alexandra Schnyder (19 ani), soldat.

soldat_femeie_pe_tanc.jpg

soldat femeie pe tanc
Unii soldați își fac poze cu echipamentele armatei
foto: Arhiva Personală
Loading...
 
 

Citește și

 • hannah heslop

  O femeie soldat a fost acuzată de abuz sexual de către colega ei de armată, care susține că a violat-o în somn. Hannah Heslop (25 de ani), care a mărturisit că este bisexuală, i-ar fi zis victimei că o va „face homosexuală” cu câteva ore înainte de consumarea actului.

 • cele mai frumoase femei soldat din lume

  Cele mai frumoase femei soldat din lume sunt nu doar atrăgătoare, ci şi foarte curajoase.

 • garda de corp sexy

  A fost un moment în timpul Summitului G20 când toate privirile n-au mai fost îndreptate înspre politicienii întruniți pentru a discuta probleme de securitate, ci înspre o tânără gardă de corp care i-a surprins pe toți cu frumusețea ei.

 • cele mai stilate femei din istorie

  Au tras sforile în politică, au furat soți, au scris cărți, au spulberat înțelegeri de pace și au arătat bine în timp ce făceau toate astea. Oh, cum ar fi arătat Facebook pe vremea lor! Ce comentarii, ce aluzii, ce războaie, ce imagini compromițătoare! E clar, paparazzi chiar ar fi avut de lucru, iar prin comparație, scena mondenă autohtonă ar fi fost complet neinteresantă, cu amantlâcurile ei cu tot.