Fantastic! Cum și-a făcut singură dreptate o femeie, după ce i-a fost furată bicicleta

bicicleta_jenni.jpg

bicicleta jenni
Bicicleta lui Jenni a fost furată și pusă la vânzare pe Internet
foto: Facebook

O femeie în vârstă de 30 de ani a rămas fără bicicletă, după aceasta i-a fost furată, însă lucrurile s-au întors în scurt timp în favoarea ei.

Jenni Morton-Humphrey a publicat o imagine cu bicicleta ei pe pagina de Facebook „Bristol Cyclists”, anunțându-i pe internauți că i-a fost furată, și rugându-i să îi dea de știre dacă o văd din întâmplare în oraș. În scurt timp, un bărbat i-a dat linkul unui anunț de vânzare ilustrat cu fotografia bicicletei, potrivit bristolpost.co.uk.

În primă fază, tânăra a cerut ajutorul poliției pentru a-l contacta pe hoț și a merge împreună să vadă bicicleta și, eventual, să-l aresteze. Însă oamenii legii au refuzat și chiar au sfătuit-o pe Jenni să nu ducă planul la capăt.

Totuși, femeia a vrut să-și recapete bicicleta cu orice preț, așa că a rugat-o pe persoana care a descoperit anunțul să sune la numărul afișat și să stabilească o întâlnire pentru ea, dându-se drept sora lui. Aceasta nu a plecat singură, ci însoțită de un amic, care a păstrat în permanență distanța. Când a ajuns la locul cu pricina, Jenni i-a spus bărbatului că vrea să testeze bicicleta, să vadă cum merge. „M-am asigurat că nu am nimic la mine, nici un bun în afară de lucrurile pe care le țineam în mână – un pachet de țigări și un set de chei – i le-am dat tipului când m-am urcat pe bicicletă și i-am spus «Ține-mi lucrurile». Asta a însemnat că el a trebuit să dea drumul bicicletei pentru prima oară. Am mers încet la început și apoi când eram la câțiva metri depărtare am fugit. Am pedalat cât de repede am putut. Nu m-am uitat înapoi să văd dacă mă urmăresc”, a relatat ea.

Ulterior, prietenul ei, care a rămas în urmă, a relatat că „vânzătorul” a rămas perplex pentru câteva secunde, când a văzut-o pe Jenni fugind cu bicicleta.

Povestea femeii a devenit în scurt timp virală pe Internet, mulți lăudându-i curajul de a-și face singură dreptate.

 

loading...
Loading...