Emoționant! Cum au ajuns un pui de leopard și un câine cei mai buni prieteni

web_gettyimages-933021290.jpg

leopard pui zoo rusia caine
Puiul de leopard și cățelul se joacă împreună toată ziua
foto: Getty Images

Prietenie inedită la o grădină zoologică din Rusia. Milasha, un simpatic pui de leopard, a scăpat cu viață ca prin minune din ghearele mamei sale după ce angajații de la zoo l-au mutat într-un alt adăpost. Și pentru că nu aveau prea multe opțiuni, puiul a fost dus în spațiul în care locuiau cățeii.

Mama lui Milasha a născut patru pui și i-ar fi mâncat pe toți, dacă angajații grădinii Sadgorod, din Vladivostok, nu ar fi reacționat la timp. Cei trei frați ai săi au fost mâncați de mamă, iar el a fost mutat în adăpostul unui golden retrevier pe nume Tessa, care avea deja patru pui. Acum, puiul de leopard, care a fost crescut de Tessa, este prieten cu ceilalți puiuți. Dintre cei patru, Milasha petrece cel mai mult timp cu Elza, scrie Daily Mail. Cei doi se joacă cât e ziulica de lungă, dorm și mănâncă împreună. Nu-i așa că sunt adorabili?

Vezi aici mai multe imagini cu cei doi!

loading...
Loading...

Citește și

  • Grădina zoologică din oraşul american Tacoma are două noi vedete. Este vorba de doi pui dintr-o specie rară de leopard, care s-au născut în captivitate pe 6 martie. 

  • Imagini de groază în centrul oraşului indian Guwahati, în plină zi! Un leopard furios a atacat patru persoane. Un bărbat a reuşit să îi facă faţă luptând cu mâinile goale până când bestia a fost tranchilizată.

  • La Dresda, un căţel simpatic stă cuminte la coadă, aşteptându-şi rândul la un cârnăcior. Minunatul miros de mirodenii nemţeşti în cârnaţii specifici locului a atras zeci de gurmanzi la târgul de Crăciun din oraşul german.