După ce s-au căsătorit, au plătit pentru încă 10 nunți! Cum au reușit, deși n-aveau destui bani

caters_couple_pay_for_10_weddings_01.jpg

cuplu nunta
După ce s-au căsătorit, acești miri au plătit pentru nunțile altor zece cupluri
Foto: Caters

Un cuplu proaspăt căsătorit din Brazilia a decis să ofere împartă bucuria iubirii și cu alte persoane care își doreau să se căsătorească, dar n-aveau suficienți bani. Mărinimoși și bine organizați, cei doi miri au plătit pentru încă zece nunți, aducând fericire în viața altor zece cupluri.

Alex și Priscila Faҫanha, originari din nord-estul Braziliei, au făcut un gest extrem de rar întâlnit pentru niște cupluri pe care nici măcar nu le cunoșteau. Cei doi însurăței au selectat cele zece perechi de viitori miri prin intermediul domnișoarelor și cavalerilor de onoare care au fost la nunta lor. I-au întrebat dacă se cunosc cu persoane care au o relație stabilă și își doresc să se căsătorească, dar factorul financiar îi împiedică să facă pasul cel mare.

„Priscila și cu mine suntem împreună de opt ani și ne-am logodit în ianuarie anul trecut. Când am început să ne planificăm nunta, am observat că multor cupluri le este dificil să-și organizeze o nuntă din cauza banilor. Astfel, am venit cu ideea de a răspândi puțin din fericirea noastră și am decis să împărătșim momentul nostru special într-o manieră unică ce i-a ajutat pe alții să-și împlinească visul de a spune «Da» în fața altarului”, a povestit Alex (37 de ani), potrivit metro.co.uk.

caters_couple_pay_for_10_weddings_05.jpg

Au vrut să ajute cuplurile care și-au dorit mereu să se căsătorească, dar factorul financiar le-a împiedicat
Foto: Caters

„Cu patru luni înainte să ne căsătorim, ne-am sunat familiile și prietenii, care au participat la nunta noastră și i-am întrebat dacă știu pe cineva care și-ar dori să se cupleze serios. Fratele meu mi-a recomandat o chelneriță care lucrează la restaurantul lui . O verișoară mi-a sugerat-o pe manichiurista ei, care își dorea de mult să se mărite, iar mătușa mea mi-a nominnalizat o bucătăreasă care și ea a visat mereu să audă clopotele de nuntă cum bat pentru ea”, a mai adăugat bărbatul.

Partea cea mai interesantă a acestei povești este că Alex și Priscila nu au avut suficienți bani pentru a plăti încă zece nunți. Cum au reușit totuși? Prin nimic mai mult decât o strângere de fonduri, la care au contribuit, desigur, și ei cu bani și cu toate darurile pe care le-au primit ei la propria nuntă. Tot ceea ce au primit ei, au oferit, mai departe, cuplurilor cărora le-au făcut cea mai frumoasă surpriză.

caters_couple_pay_for_10_weddings_16.jpg

Toate costurile nunților au fost acoperite din strângerea de fonduri și din contribuția lui Alex și Priscilei
Foto: Caters

Totul a costat peste 46.000 de dolari  și a inclus toate cele necesare unui astfel de eveniment. Cele zece cupluri s-au căsătorit chiar a doua zi după ce Alex și Priscila și-au unit destinele religios. 40 de persoane s-au oferit voluntare pentru a contribui cu ceva la strângerea de fonduri și au fost acoperite costurile invitațiilor, coafurilor, machiajului mireselor și toată recuzita necesară. 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1