Curaj nebun! O femeie din Australia s-a luptat cu un rechin cu propriile sale mâini

rc.jpg

rechin inot piscina Australa
O femeie din Australia a prins un rechin cu propriile maini
Foto: captura video
Citeste tot despre: 

O femeie din Australia a ajuns subiectul principal al știrilor din țara sa pentru curajul uimitor de care a dat dovadă într-un moment în care mulți ar face pe ei de frică. Melissa Hatheier și-a lăsat prietenii și familia fără cuvinte după ce a prins un pui de rechin cu propriile sale mâini.

Ieșită pentru a-și realiza exercițiile de înot pe care obișnuiește să le facă în fiecare dimineață, femeia s-a trezit cu o surpriză neașteptată în piscina sa din suburbia de pe coasta Cronulla, din Sydney.
Prietenii Melissei au rămas stupefiați când au văzut aripa rechinului la suprafața apei în același timp în care femeia înota în piscină. În imaginea devenită virală pe rețelele de socializare se poate observa momentul în care femeia este avertizată cu disperare să iasă din piscină. Dar Melissa nu s-a lăsat impresionată de pericol și a decis să acționeze cum a crezut ea că e mai bine.

Australianca a prins rechinul cu propriile mâini, după care l-a luat și l-a aruncat în mare ca pe un biet pește. Femeia a avut norocul că rechinul cu care s-a confruntat era pui și nu unul matur, cu toate acestea pericolul de a fi mușcată de acesta nu era exclus. Prietenii australiencei au rămas uimiți de gestul femeii și au aplaudat-o pentru curajul de care a dat dovadă.
Întrebată despre situația cu care s-a confruntat, Melissa Hatheier a declarat că nu a fost speriată de vietate și că a dorit să o ajute pe acesta să-și regăsească habitatul său natural. "Nu mi-a fost frică. M-am gândit că animalul era blocat în această piscină și că avea nevoie de ajutor. Sunt agent imobiliar. Munca mea constă în a ajuta oamenii să-și găsească locuința ideală. L-am ajutat să revină în habitatul său natural, în ocean", a povestit australianca.

 

Loading...

Citește și

  • rechinul albastru

    O fetiță în vârstă de 11 ani a fost atacată de un rechin într-una dntre cele mai populare stațiuni turistice din Spania. A fost mușcată de picior în timp ce înnota în apele lipezi din Grao de Moncofa. În urma atacului, fata prezenta pierderi masive de sânge, dar salvamarii nu au putut confirma cu exactitate dacă rana adâncă a fost produsă de un rechin sau de o altă vietate maritimă. Mai mult decât atât, au afirmat că nu au văzut, în toată cariera lor , asemenea rană.

  • Celebrul înotător Michael Phelps, câștigător a 23 de medalii de aur, a vrut să își măsoare viteza în apă cu cea a unui rechin.