Bruneta asta bagă boală în bărbați. Se pozează goală, iar imaginile sunt de infarct

rerdtr.jpg

Demi Rose își etalează mai mereu formele apetisante pe internet
foto: Instagram

Vara este anotimpul în care vedetele își etalează mândre formele apetisante și nu doar că și le expun în fața turiștilor, ci și pe rețelele de socializare, acolo unde internauții le privesc și se minunează. Demi Rose, una dintre cele mai cunoscute tinere britanice din mediul online, a ținut în repetate rânduri primele pagini ale tabloidelor și asta pentru că nu știe de rușine și nu se ferește să se expună complet.

Aparițiile controversate ale lui Demi Rose au făcut furori, mai ales în online. Nu puține au fost momentele în care aceasta a apărut mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată la evenimente și nu de puține ori s-a pozat în poziții sexy și provocatoare, dezbrăcată complet. Și de această dată, tânăra a hotărât să renunțe complet la haine.

ghj.jpg

Demi nu a auzit de rușine și nu are nicio problemă cu faptul că se fotografiază în ”costumul Evei”
foto: Instagram

Demi Rose a devenit cunoscută după ce a avut o aventură cu rapperul Tyga. După aceasta, tânăra și-a construit celebritatea de una singură, ajutată fiind de formele voluptoase pe care le deține. Abia ieșită din apă, bruneta s-a pozat la malul mării și nu oricum, ci complet goală. Imaginea a creat o adevărată isterie pe Instagram, acolo unde a fost publicată, internauții dând zoom pe fiecare părticică a corpului ei.

frytr.jpg

Bruneta s-a fotografiat ca o sirenă la malul mării
foto: Instagram

Nu e prima dată când focoasa brunetă se expune cu nonșalanță, iar de fiecare data posteriorul ultra-bombat este vedeta. Pe conturile sale de pe rețelele de socializare găsești zeci de fotografii în care Demi își etalează formele apetisante.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1