Blonda asta superbă câștigă 14.000 € pentru fiecare poză pusă pe Instagram!

sjana.jpg

fotomodel yoga
Această blondă a făcut o avere din pozele publicate pe Instagram
Foto: Instagram

O frumoasă blondă, devenită deja celebră pe rețelele de socializare, a dezvăluit care este secretul succesului său și cum Internetul a ajutat-o să se vindece de o teribilă depresie.

Sjana Earp este urmărită pe Instagram de peste un milion de internauți și a primit numeroase cereri în căsătorie, după cum precizează Daily Star, iar la o simplă privire, nu este greu să înțelegem de ce.

sjana_2.jpg

fotomodel yoga
Câștigă peste 14.000 de euro pentru fiecare poză publicată
Foto: Instagram

Bomba sexy a avut atât de mult succes cu fotografiile sale incendiare publicate pe Instagram, încât a decis să transforme un simplu obicei într-o adevărată carieră. Sjana a recunoscut că uneori a câștigat chiar și 17.000 de euro pentru o simplă poză online și în general, primește în jur de 14.000 de euro.

sjana_4.jpg

fotomodel yoga
Instagram a ajutat-o să scape de o depresie
Foto: Instagram

Publicare pozelor provocatoare au ajutat-o însă nu doar financiar, ci a fost benefică și pentru propria ei sănătate mintală. „Când aveam zece ani, am trecut printr-o perioadă de depresie și chiar am stat de câteva ori în centre de psihiatrie.” Starea ei de sănătate se deteriorase atât de mult, încât a fost nevoită să se retragă de la școală.

sjana_3.jpg

fotomodel yoga
S-a regăsit pe sine în fitness și a reușit să devină antrenoare profesionistă
Foto: Instagram

S-a regăsit pe sine în fitness și a reușit să devină antrenoare profesionistă și nu a fost mult până ce atenția internauților s-a focusat pe fotografiile ei de pe Instagram. Ea a fost la un moment dat invitată să pozeze la un eveniment. Noul job a condus-o apoi în Bali, unde a devenit „influencer” pentru yoga.

Acum, Sjana promovează diverse mâncăruri sănătoase, bijuterii și colaborează cu mai multe centru de yoga.

sjana_1.jpg

fotomodel yoga
Colaborează cu mai multe centre de yoga
Foto: Instagram
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1