Bătrânica asta „mușcă” din asfalt ca un motociclist rebel! Cu ce viteză conduce

calugarita.jpg

calugarita
O călugăriță a fost filmată circulând cu mare viteză pe o simplă biciletă
Foto: captură foto/Youtube

O înregistrare video cu o călugăriță face senzație pe Internet. Bătrânica a fost filmată în timp ce conducea cu mare viteză pe o bicicletă, pe o șosea. Cu hainele fluturând în vânt, ai zice că femeia este precum un motociclist rebel.

O bicicletă de oraș, o călugăriță vârstnică, îmbrăcată în hainele preoțești, purtând un coșuleț pentru cumpărături în fața inofensivului vehicul, nimic nu pare neobișnuit la prima vedere, până în momentul în care constați că ai nevoie de un automobil în viteză pentru a o depăși.

Potrivit El Pais, bătrânica a fost filmată de un grup de tineri dintr-o mașină care se deplasa pe o șosea din nordul Spaniei. În timp ce mergeau, la un moment dat, tinerii au observat că femeia se deplasa neobișnuit de repede pe bicicletă. Ai fi zis că este un vehicul cu motor, nu o simplă biciletă care cere o oarecare forță pentru a ține pasul cu automobilele din jur. În timp ce era depășită, călugărița nu a părut deloc deranjată sau distrasă de tinerii cărora nu le venea să creadă ochilor.

Călugărița se afla în timpul unui pelerinaj către Santiago de compostella și se grăbea se pare, să ajungă la timp la procesiune.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1