Aici te cazezi dacă divorţezi

24-peglob-5.jpg

“Tu iei casa, eu rămân cu maşina”
Citeste tot despre: 

Se laudă că oferă cel mai uşor divorţ! În Marea Britanie s-a deschis primul hotel dedicat în exclusivitate celor care vor să se despartă fără bătăi de cap. Tot ceea ce trebuie să facă e să se cazeze aici.

David Leckie este creatorul acestui hotel cu totul neobişnuit, care a fost deschis recent în York! Se numeşte Hotelul Divorţului şi o persoană care vrea să divorţeze trebuie să achite suma fabuloasă de 12.000 de euro (circa 54.269 de lei), pentru o săptămână de cazare aici. Atât este necesar să stea în hotelul dedicat despărţirilor, dacă vrea să iasă divorţată rapid. Creatorul oferă cuplurilor care vor să se despartă şansa de a se certa şi a negocia încheierea căsniciei pe un teren neutru. Beau, mănâncă şi se relaxează, pentru ca despărţirea să fie cât se poate mai puţin stresantă. Pot să doarmă în camere separate sau în aceeaşi cameră, după cum doresc. Există şi posibilitatea să li se ofere un pat matrimonial, în caz că vor să aibă nişte nopţi de adio de neuitat. Hotelul are angajaţi, avocaţi şi mediatori, care se ocupă de toate actele necesare pe parcursul şederii clienţilor, timp de o săptămână. Cei care vor să divorţeze nu au decât să se bucure de condiţii de lux şi facă ce le cer aceştia. La final, au o cină de despărţire şi primesc un tort specific evenimentului după care pleacă liniştiţi.

24-peglob-6.jpg

Oaspeţii sunt răsfăţaţi aici în condiţii de lux

 

În termen de trei luni primesc confirmarea că sunt deja divorţaţi cu acte în regulă. Jodie Marsh şi James Placido, care s-au cazat în hotel şi au divorţat în termeni amiabili, recent, spun că au fost foarte mulţumiţi. Au fost căsătoriţi 24 de ani, au copii deja adulţi şi au decis să se despartă, iar hotelul i-a ajutat să rămână prieteni. David Leckie a adus conceptul în Marea Britanie după ce a dat rezultate foarte bune în alte ţări. Hotelul Divorţului face parte dintr-un lanţ de astfel de hoteluri, cu locaţii în SUA, Olanda, Australia, Franţa şi Belgia. “Divorţul poate să transforme o relaţie care odinioară se baza pe cea mai frumoasă iubire într-o relaţie animată de cea mai mare ură. Hotelul face ca această situaţie să fie evitată”, spune Leckie.

24-peglob-7.jpg

“Fericiţii” divorţaţi primesc şi un tort specific evenimentului

 

Loading...
 
 

Citește și