Adolescentă musulmană, filmată în timpul unui dans erotic în public

musulmana.jpg

musulmana
Adolescenta de religie musulmană a fost filmată în timp ce dansa erotic în public
Foto: captură foto/Youtube

O adolescentă de religie musulmană, care purta văl, a fost filmată în timp ce a dansat erotic alături de o altă tânără în orașul Birmingham. Ea a recurs la acest gest în public, spre entuziasmul celor din jur, dar după ce materialul video a ajuns pe Internet, fata a fost amenințată cu moartea.

Fata din imaginile de mai jos are în jur de 17 ani și nu făcea altceva decât să se distreze împreună cu prietenii ei. S-a alăturat unui băiat care dansa pe stradă și au început să danseze într-o manieră erotică, după cum precizează The Sun.

Materialul video a fost apoi publicat pe Internet, unde au apărut mai multe comentarii amenințătoare la adresa tinerei musulmane. Numeroși internauți (nu se știe dacă sunt tot musulmani) consideră gestul fetei ca fiind lipsit de respect, mai ales încontextul în care poartă un simbol al Islamului. Unele comentarii merg până într-acolo încât fata este amenințată și că ar trebui să fie ucisă.

Loading...
 
 

Citește și

  • bordel bangladesh

    Bangladesh este una din puținele țări musulmane în care prostituția este legală. Fotografa Sandra Hoyn a petrecut mai mult timp în cel mai vechi bordel din țară și a stat de vorbă cu prostituatele. O clădire înconjurată de ziduri groase de doi metri, ”Lucrătoare” care s-au născut aici și nu știu ce înseamnă să duci o altfel de viață, sau femei care și-au găsit aici refugiu după o viață marcată de violențe din partea soților.

  • noor tagouri model musulman covergirl

    Brandul de cosmetice CoverGirl a luat o decizia curajoasă! Noua imagine a companiei este frumoasa Noor Tagouri. Ea este o jurnalistă din Marea Britanie, de religie musulmană. Noor poartă hijab, vălul islamic pe care foarte mulți în consideră a fi controversat

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1