A vrut sex ca în „Fifty Shades”, dar s-a ales cu un dispozitiv cu electroșocuri în vagin

fifty_shades.jpg

fifty shades of grey
O partidă de sex sadomasochist s-a transformat într-o tortură
Foto: Twitter

O femeie din Marea Britanie a acceptat să-și îndeplinească unele fantezii sexuale ca în celebrul film „Fifty Shades of Grey”, dar „distracția” a degenerat până în momentul în care femeia a ajuns să simtă puterea volților unui dispozitiv cu electroșocuri în propriul vagin.

Presupusa victimă a raportat incidentul la poliție și l-a dat în judecată pe Keiren Batten, bărbatul care este adeptul unor tehnici sexuale sadomasochiste, după cum precizează Daily Star. „S-a folosit de ea pentru a-și satisface propriile dorințe sexuale periculoase cu bandaje, sadism și constrângeri”, a declarat procurorul care se ocupă de acest caz.

Batten este acuzat că a folosit un dispozitiv artizanal cu electroșocuri în timpul unui act sexual. Victima a fost de acord să îi aplice electroșocurile pe sfârcuri, dar Batten l-a aplicat pe vaginul partenerei de sex. Atunci când ea a simțit durerea, i-a spus bărbatului să se oprească și că a mers prea departe.

„Am început cu funiile, mâinile mele fiind legate de un capăt al patului, ca în «Fifity Shades of Grey», dar apoi totul a degenerat și începusem să mă simt neconfortabil. M-am gândit însă că poate eram eu plictisitoare. N-am mai făcut asta cu nimeni. Nu o făcea cu duritate, dar totul progresa.”

Femeia a povestit că Battena pus-o apoi pe o masă. Ea nu s-a împotrivit pentru că a crezut că urmează să-i aducă plăcere, indiferent ce i-ar face. Dar în timp ce se afla cu fața în jos pe acea masă, plăcerea s-a transformat în durere insuportabilă.

Batten neagă acuzațiile și spune că femeia a fost de acord cu o astfel de partidă sexuală. Cazul este în continuare pe ordinea de zi a tribunalului.

 

 

 

Loading...

Citește și