A vrut să le arate coafura ei, dar a lăsat la vedere două detalii jenante

pozsf.png

selfie jenant jucarie sexuala
S-a făcut de râs după cea publicat această fotografie pe internet
Foto Metro.co.uk

Isteria „selfie”-urilor a devenit deja ceva obișnuit pentru cei mai mulți dintre noi. Unele persoane însă sunt atât de preocupate să se surprindă pe sine în fotografie, încât neglijează detaliile jenante din jur care îi pot strica momentul. O tânără s-a făcut de râs pe internet după ce a publicat o poză cu ea însăși în baie, dar nu a observat că în cadru a "prins" şi altceva.

O tânără a ajuns subiect de râs pe internet după ce a publicat un „selfie” în baie surpinzând nu una, ci două jucării sexuale pentru femei, relatează Metro.co.uk. Aceasta a dorit să le arate cunoscuților noua ei coafură, dar a neglijat total „detaliile” care au făcut-o de râs.

pojpojipioji.png

selfie jenant jucarie sexuala
Fata a surprins în imagine fără să vrea propriile jucării sexuale
Foto Metro.co.uk

Mai mult decât atât, fratele fetei a luat poza și a publicat-o pe o rețea de socializare unde au putut vedea și părinții lor pățania fiicei lor. Imaginea a strâns peste 159.000 de vizualizări și numeroase comentarii cu glume răutăcioase.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Fanii comediei spumoase regizate de iubita lui Adrian Sârbu au toate motivele să privească optimist spre 2016. Primăvara anului care stă să înceapă va aduce partea a doua a filmului ”Selfie”. Este vorba despre ”Selfie 69”, iar fanii fenomenului pot urmări deja primele imagini filmate, inclusiv una din scenele de sex dintre Sali Levent și frumoasa Silvia Busuioc.

  • selfie stick

    Potrivit unui nou studiu, se pare că cele mai temute animale marine, rechinii, sunt mult mai puțin periculoase decât niște simple fotografii. Rezultatele relevă că selfie-urile fac mai multe victime, anual, decât regii oceanelor.

  • selfie

    Mai multe studii sociologice și statistici au arătat că isteria “selfie-urilor” ne pot pune în pericol viața. S-a observat că mult prea mulți oameni și-au pierdut viața în timp ce se fotografiau, atenția fiindu-le distrasă de la pericolele din jur. Cu cât mediul în care oamenii se fotografiază este mai ostil, cu atât riscul de a muri crește.

  • selfie stick laptop tehnologie fotografie

    Mania pozelor „selfie” a înnebunit oamenii. Trei tineri ingenioși din New York au creat un băț în genul celor care susțin telefonul și sunt numite „selfie stick”, dar care poate susține greutatea unui aparat mult mai greu, un laptop.