Unei femei i s-au găsit 27 de lentile de contact într-un ochi!

lentile_de_contact.jpg

lentile de contact
Oftalmologii au rămas surprinși când au descoperit 27 de lentile de contact în ochiul unei femei

Un medic oftalmolog a descoperit o „colecție” impresionantă de 27 de lentile de contact în ochiul unei femei de 67 de ani.

17 dintre ele erau acolo de atât de mult timp încât erau toate lipite între ele, iar alte 10 au fost descoperite dedesubt, potrivit mashable.com. Rupal Morjaria, oftalmologul care a făcut descoperirea, susține că este uimit de faptul că pacienta nu era deranjată deloc de lentile.

„Am fost foarte surprinși că pacienta nu le-a observat, pentru că provocau o iritație intensă”, a declarat Morjaria.

Femeia era programată pentru operație de cataractă, însă aceasta a fost amânată ulterior. Pacienta purta lunar lentile de contact de unica folosință de 35 de ani, dar nu mai făcea vizitele regulate la doctor. Pur și simplu credea că disconfortul pe care îl resimțea era din cauza vârstei sau a ochilor uscați.

 

loading...
Loading...

Citește și

  • Unii oameni chiar nu se uită la bani și nu e de mirare că zilnic sunt vândute obiecte cu sume exorbitante. De la obiecte de artă impresionante, cu un trecut istoric remarcant sau nu numai, și până la burgeri, oamenii cu un trai modest și decent nici nu-și pot imagina cât de mult valorează sumele acestora.

  • boala rara somn respiratie

    Un adolescent din Marea Britanie suferă de o boală foarte rară, pentru care nu s-a găsit încă un leac, dar care îi pune viața în pericol de fiecare dată când simte nevoia să doarmă. Deși a suferit de această boală de când s-a născut, el a avut o copilărie relativ normală și are aceleași pasiuni ca orice tânăr de vârsta sa.

  • bancomat bani blocat barbat ajutor

    Un bărbat a rămas blocat mai bine de două ore într-un bancomat. Acesta a rămas prins în interiorul îngust al ATM-ului în timp ce încerca să schimbe o încuietoare electronică.

  • O turistă a fost omorâtă de un avion la decolare. Aceasta a vrut să vadă de aproape aeronava, așa că s-a poziționat lângă gardul de la sfârșitul pistei, dar a fost doborâtă și rănită grav la cap. Femeia în vârstă de 57 de ani a murit la spital.