Una dintre ele are 25 de ani, iar cealaltă e mama sa de 50 de ani. Ghicești care e?

mama_fiica.jpg

Ai zice că sunt surori, dar de fapt sunt mamă și fiică
Foto: The Sun

Deoarece Xu Min nu are niciun fel de rid pe chipul superb și se îmbracă mereu la modă, este deseori considerată o femeie de 20 de ani. În realitate, ea are 50 de ani și este și pensionată. Totuși, atunci când o vede alături de fiica sa de 25 de ani, lumea crede adesea că sunt surori, nu mamă-fiică.

Cu siguranță vă va fi greu să ghiciți care dintre cele două femei este Xu Min. Ele sunt originare din provincia Yunnan (China) și au devenit celebre odată ce presa le-a descoperit frumusețea pe rețelele de socializare.

xu_min_2.jpg

xu min
Pare o femeie de 20 de ani, dar Xu Min are de fapt 50 de ani
Foto: The Sun

Cum reușește Xu să pară atât de tânără? Ea spune că urmează periodic tratamente faciale, se îngrijește la coafor, se culcă întotdeauna la ora 21.00 și mereu are o „minte calmă”, după cum precizează The Sun. În plus, nu ezită niciodată să își accesorizeze ținuta sexy cu tocuri înalte și bijuterii, chiar și atunci când merge la cumpărărturi.

xu_min_1.jpg

xu min
Xu face periodic tratamente faciale
Foto: The Sun

„Eu și fiica mea suntem cele mai bune prietene. Nu există nicio problemă din cauza vârstei. Îmi vopsesc părul o dată la două luni, altfel mi-ați putea vedea firele cărunte”, a declarat Xu. Cel mai mare admirator al frumoasei femei este desigur, chiar soțul ei. El a precizat că este tare mândru atunci când lumea spune despre partenera sa de viață că pare mai degrabă a fi „amanta tânără”, decât soția. „Soția mea s-a născut frumoasă și îi place să se îngrijească”.

xu_min_3.jpg

xu min
Unul dintre secretele frumuseții sale este "mintea calmă"
Foto: The Sun

Xu nu este singura din familie pe care timpul pare să o fi ocolit-o. Mama sa, deși are 80 de ani, este o fire sportivă și se antrenează periodic la sala fitness.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1