Un bărbat este însărcinat în patru luni. Cum a fost posibil

kaci.jpg

Kaci Sullivan mai are un copil din relația anterioară
foto: Captură video

Un transsexual a anunțat este însărcinat în patru luni. Kaci Sullivan (29 de ani) s-a năcut în corp de femeie, însă acest lucru nu i-a convenit, mereu dorindu-și să se fi născut bărbat. După mai multe intervenții, viitoarea mămică a devenit un bărbat ce trăiește fericit alături de iubitul lui.

Kaci s-a născut femeie, dar a decis să treacă la sexul opus și să se prezinte ca fiind bărbat în urmă cu patru ani. Acesta a luat o pauză de la hormonii masculini în 2016 din motive medicale după ce a suferit o dublă mastectomie și a rămas însărcinat șase luni mai târziu, cu iubitul de 27 de ani, Steven.

transgender.jpg

Kaci s-a născut femeie, dar niciodată nu s-a simțit bine în corpul ei
foto: Captură video

 

Kaci are deja un fiu de cinci ani, Grayson, dintr-o relație anterioară, însă transsexualul din Wisconsin, Statele Unite, a declarat că experiența de acum se simte mult mai naturală. În prezent, Kaci este vlogger și vorbește despre sarcina lui și încearcă să ajute mai mulți oameni care sunt în situația lui după ce a realizat că mai multe persoane sunt total dezinformate cu privire la acest subiect.

”Când am rămas însărcinată prima dată eram încă nehotărâtă dacă să devin sau nu transsexual. Speram ca sarcina mea să mă ajute să mă regăsesc în femeile din întreaga lume și să mă ajute să devin mai feminină și astfel, disconfortul teribil pe care îl aveam cu privire la trupul meu să dispară. După cum vedeți nu s-a întâmplat acest lucru. Nașterea lui Grayson m-a făcut să-mi dau seama de adevăratele sentimente pe care le aveam cu privire la genul meu. Sarcina aceasta este mult mai ușoară”, a declarat Kaci, potrivit Mirror.

”După ce am aflat că sunt însărcinată am căutat pe internet și am încercat să găsesc și alți oameni transsexuali care au născut, dar am rămas șocată când am găsit doar o mână de articole. Știam că sunt mult mai mulți oameni în această lumea care ar dori informații și sfaturi despre acest lucru așa că am hotărât să le sar în ajutor”.

Kaci își amintește cum abia la 18 ani a aflat despre comunitatea ”transgender” și cum a dus o viață anxioasă din cazua sexului ei.  Aceasta spune că i-a fost frică să vorbească cu familia despre situația delicată în care se afla și că a amânat tranziția medicală de mai multe ori, gândindu-se că poate să trăiască așa.

 

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1