Uimitor! Ce legătură strânsă există între acest om și trei lei

jihoihhil.png

barbat lei prietenie
Între acest bărbat și lei este o prietenie foarte strânsă
Foto Daily Mail

Kevin Richardson este omul care a uimit o lume întreagă prin legătura pe care o are acesta cu câțiva lei. Prietenia neobișnuită va deveni imaginea simbol a unei reclame. Richardson a fost filmat „luptându-se” cu doi dintre leii care sunt extrem de atașați de bărbat, considerându-l ca pe unul de-al lor.

O campanie publicitară inițiată de Mercedes-Benz va folosi imaginea prieteniei dintre Kevin Richardson și trei lei, relatează Daily Mail. Reclama vrea să atragă atenția și asupra situației critice în care se află animalele din Africa din cauza efectelor negative create de oameni. Imaginile vor arăta o „luptă” între Kevin și doi lei adulți, care este de fapt unul dintre jocurile obișnuite dintre bărbat și ferocele animale.

Iată ce prietenie strânsă este între Kevin și cei trei lei

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Loading...

Citește și

  • urs tigru leu prieteni

    S-au mai întâlnit animale din specii diferite care conviețuiesc pașnic, dar acesta este probabil cel mai neobișnuit trio. Un leu, un tigru și un urs sunt prieteni nedespărțiți. Faptul că au crescut toți trei împreună și că au trăit în condiții grele, i-au făcut să se atașeze unul de celălalt.

  • O nouă specie de maimuţă a fost descoperită în Africa. Lesula nu are păr pe faţă, însă are o coamă formată din fire lungi şi blonde şi se hrăneşte în principal cu fructe şi vegetaţie.