Ucisă de polițiștii chemați chiar de ea să o apere. Urma să fie mireasă

5f7d2186a1812dd3221d102e99b0d283.jpg

Justine Damond urma să ajungă în fața altarului alături de cel pe care îl iubea și de care era iubită
foto: news.com.au

O femeia din Australia care urma să se căsătorească cu un bărbat din America a murit împușcată de polițiștii chemați să o ajute. În urma incidentului îngrozitor, profesionalismul agenților americani este pus la îndoială, aceștia fiind centrul unui scandal internațional.

Justine Damond (40 de ani),din Sydney, Australia, a fost ucisă în Mineapolis. Potrivit unor surse pentru Star Tribune, femeia era îmbrăcată în pijamale în momentul în care aceasta a sunat la 911 să denunțe un posibil accident pe strada ei, sâmbătă seara, 19 iulie.

Australianca a venit în Statele Unite împreună cu fiul ei pentru a se căsători cu bărbatul pe care îl iubea și de care era iubită, însă nu a mai ajuns la altar cu acesta. Ofițerii au împușcat-o în abdomen, iar rana i-a fost fatală.

24922138dd2e309292f1b02a855af18f.jpg

Justine a venit din Australia în America, alături de fiul ei, care în momentele de față nu își poate explica cum a putut ca asemenea incident să i se întâmple mamei sale
foto: news.com.au

 

„Mama mea este moartă pentru că un ofiţer de poliţie a ucis-o dintr-un motiv pe care nu-l cunosc. Sștiu doar că a auzit un sunet ciudat pe alea din fața casei, a sunat la poliție, a ieșit în întâmpinarea lor și de aici nimeni nu mai are nicio explicație.”, a scris fiul femeii pe Facebook fiul femeii, potrivit news.com.au. Ofițerul care  a apăsat pe trăgaci era începător, acesta intrând în rândurile poliției din Minneapolis în urmă cu doi ani.

Nici camera lui video, nici cea a colegului de patrulă nu erau pornite în momentul intervenţiei, iar cea de pe bordul maşinii nu a filmat nimic. Aşa că ancheta avansează greu. Doborât de durere, tatăl femeii cere din Australia să i se facă dreptate fiicei sale.

„Tot ce îmi doresc este ca justiţia să facă lumină în circumstanţele morţii ei”, spune John Ruszczyk, tatăl femeii împuşcate. Îngroziţi de moartea cumplită a femeii ce urma să devină mireasă, localnicii din Minneapolis vorbesc despre un abuz al poliţiei şi cer o investigaţie rapidă şi minuţioasă pentru pedepsirea vinovaţilor.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1