Torturată de fostul iubit! I-a îndesat o pereche de chiloți pe gât și a legat-o cu sârmă

fata_t.jpg

fata torturata
Fata avea 17 ani când a fost torturată de fostul ei iubit
Foto: captură video

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Nikitah Beadman avea doar 17 aniîn momentul în care a trecut prin cele mai grele clipe din viața sa chiar din cauza fostului ei iubit. Robert Galleghan (33 de ani) a găsit o modalitate inimaginabilă de a o chinui pe adolescentă.

După numai trei luni de relație,l a început teroarea. Era hotărâtă să-l părăsească, dar a mai făcut un ultim gest de prietenie și a mers la el acasă, unde acesta găzduia o petrecere. Încă de la început, Niki a știut că seara se va termina rău, mai ales că fusese amenințată în repetate rânduri: “Mereu mi-a zis că o să mă îngroape undeva”.

Presimțirea ei nu a fost departe de ceea ce s-a și întâmplat, căci bărbatul, orbit de furie când a fost annțat că relația s-a terminat, a dus-o pe tânără într-un container din spatele curții sale, unde a supus-o la niște chinuri groaznice. I-a legat trupul, de sus până jos, cu sârmă, inclusiv în zona gâtului, ceea ce a făcut-o pe Nicki să nu mai poată respira. Mai mult, i-a scos lenjeria intimă și i-a îndesat-o în gură, apoi a luat o saltea de sport și a însășurat- și legat-o cu sârmă în jurul fostei sale iubite, pentru a se asigura în acest fel că fata chiar nu mai poate respira. A lovit-o în nenumărate rânduri și în burtă, din dorința de a-i afecta minorei posibilitatea de a avea copii, notează cei de la Daily Mail.

Poliția  a fost alertată de prietenii fetei, care părăsiseră petrecerea mai devreme, fugăriți cu un cuțit de agresor. Oamenii legii au fost întâmpinași de Robert, care le-a spus că el a fost cel asaltat, dar aceștia au văzut containerul de pe proprietatea lui și au decis să se uite înăuntrul lui. Când au dat cu ochii de tânăra torturată, s-au îngrozit. Au decis să și filmeze totul, pentru că nu au mai crezut că aceasta va supraviețui.

Totul s-a întâmplat în urmă cu apropae 4 ani, dar fata a retrăit întreaga dramă. Galleghan a fost judecat pentru fapta sa și a primit opt ani în spatele gratiilor.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • nicoleta leonte legata sarma mama

    Caz incredibil descoperit de reporterii publicației „Bună Ziua Iași” în comuna Probota, din județul Iași. De câțiva ani, o tânără trece prin chinuri greu de imaginat, în fiecare zi. Nicoleta Leonte, de 27 de ani, este tratată ca un animal chiar de mama ei, fiind legată cu sârmă de mâini și priponită în curte.

  • Un bărbat care a violat o fată de 14 ani într-un autobuz a reuşit să scape de închisoare. Deşi a fost filmat de o colegă a victimei, Erick Osguedo nu va face nicio zi de închisoare.

  • pau de arara tortura

    Tortura era la ordinea zilei în Evul Mediu, iar instrumentele folosite erau de la cele mai rudimentare până la unele mai complex realizate.

  • scoala, bataie, camera

    Mai mulţi părinţi ai unor elevi care învaţă la şcoala din comuna hunedoreană Vaţa de Jos povestesc lucruri şocante. Aceştia se plâng că copiii lor sunt bătuţi de doi profesori şi de directoare frecvent. Totul se întâmplă însă doar într-o anumită încăpere din şcoală, pe care elevii ar fi numit-o „camera de tortură”.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5