A stat 7 ani în comă după ce a născut! Acum, și-a întâlnit fiica pentru prima dată

mamica.jpg

mamica
Tânăra mămică și-a văzut pentru prima dată fiica, după ce a stat șapte ani în comă
Foto: The Mirror

O femeie i-a uimit pe medici după ce s-a trezit din comă după șapte ani. Atunci când a dat naștere unei fetițe, a contactat un virus care i-a provocat complicații și a intrat în comă. După atâta timp, mămica și-a putut cunoaște pentru prima dată fiica.

Danijela Kovacevic (25 de ani) a dus o luptă crâncenă pentru propria viață încă din 2009, când un virus i-a pătruns în sânge imediat după ce a născut-o pe fiica sa, Marija, precizează The Mirror. Timp de șapte ani, Danijela a rămas în stare vegetativă, dar cu ochii deschiși. anul trecut, doctorii care au îngrijit-o au fost șocați, dar plăcut surprinși când tânăra mămică s-a trezit din comă, iar organismul ei a răspuns pozitiv la tratament.

Medicii au declarat că femeia poate acum să țină în mână o hârtie și un pix și chiar să se ridice și să urmărească o conversație. „Aceasta este o recuperare minoră, dar tot este mult mai bine decât era înainte. A început să ia în greutate, a devenit mai vie. Reacționează, zâmbește și se supără”, a precizat emoționat tatăl Danijelei.

danijela.jpg

mamica
Danijela, înainte de comă
Foto: The Mirror

Ea a fost dusă într-un centru de recuperare din Germania, unde urmează sub atenția doctorilor terapie fizică și pentru vorbire, care îi stimulează funcțiile creierului. Familia ei are nevoie acum de încă 50.000 de euro pentru a continua tratamentul.

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1