Şorţul sexy-gospodinei, cel mai căutat cadou de Ziua Îndrăgostiţilor

sortmare.jpg

Un șorţ care te face sexy costă 39 de lei

Inimioarele şi ursuleţii din pluş, ghioceii sau bomboanele de ciocolată nu mai sunt de mult alegeri inspirate când vine vorba de cadouri pentru el sau ea.

Acum, se poartă lucrurile ieşite din comun! Cu cât mai extravagante, cu atât mai bine! De Ziua Îndrăgostiţilor, spre exemplu, la mare căutare pe internet au fost şorţurile de bucătărie. Nu cele clasice, pe care le purtau bunicile-gospodine, ci unele moderne, cu trup de supermodel. 

 

Au imprimat un corp de femeie, aşa că nici nu mai contează un „colăcel” în plus pe coapse sau nişte sâni nu prea fermi. Accesoriul poate fi un cadou haios şi nici nu costă prea mult: doar 39 de lei. 

modele676.jpg

Alte modele de sorturi
Loading...

Citește și

  • prostituata valentine's day

    De Valentine’s Day, îndrăgostiții din toată lumea își fac declarații siropoase și cadouri mai mult sau mai puțin costisitoare pentru a le arăta partenerilor cât de mult înseamnă pentru ei. Cei mai puțin norocoși în dragoste, celibatarii, preferă să uite de existența acestei sărbători.

  • iubit inselat

    Un cuplu de americani a sărbătorit Valentine's Day cum nu se poate mai rău. O femeie a avut parte de o surpriză extrem de neplăcută din partea iubitului său, care a anunâat-o că va avea parte de ceva neașteptat.

  • Îndrăzneaţă, sexy, seducătoare, sau naturală şi proaspătă ca o zi de primăvară? Cum vrei să arăţi duminică (14 februarie), de Ziua Îndrăgostiţilor? Tot ce-ţi doreşti se poate realiza prin machiaj. Aşa că, pregăteşte-te pentru întâlnire.

  • Decorarea locuinţei în spiritul iubirii nu presupune să cumperi doar decoraţiuni pufoase sub formă de inimioare, fundiţe sau jucării din pluş.