Și-a îndemnat iubitul să se sinucidă ca ea să primească atenția celor din jur

michelle.jpg

rot
Carter este acuzată că și-a încurajat iubitul să se sinucidă
foto: Captură video

O tânără de 20 de ani este arestată și judecată pentru că i-a trimis iubitului ei o mulțime de mesaje prin care îl încuraja să se sinucidă, asta pentru ca ea să fie în centrul atenției.

Michelle Carter a jucat un joc bolnăvicios ca ea să aibă parte de atenția și compasiunea celor din jur. Zeci de mesaje și apeluri telefonice au fost îndosariate în cazul tinerei care și-a încurajat și îndemnat iubitul, Conrad Roy, să se sinucidă.

Roy stătea în camionul plin de monoxid de carbon, în parcarea unui magazin. Acesta a ieșit din el, moment în care tânăra i-a spus să se întoarcă. Carter nu a sunat niciodată autoritățile și nici părinții acestuia să îi anunțe. În momentul în care adolescentul a murit, tânăra a câștigat atenția și simpatia tututor, fiind văzută ca ”iubita îndurerată”.

facebook.jpg

roy
Roy devenise depresiv și a avut mai multe tentative de a se sinucide
foto: Captură video

 

Roy devenise depresiv după divorțul părinților lui, fiind abuzat fizic și verbal de membrii familiei. Acesta avea multe momente în care se gândea să se sinucidă, căutând chiar și pe internet astfel de metode. Cuplul s-a întâlnit în Florida în anul 2012, dar s-au văzut o singură dată, față în față, distanța dintre ei fiind de 35 de mile. Roy locuia în Massachusetts, iar Carter în Plainvile și comunicau zilnic prin mesaje sau verbal, la telefon. În momentul în care Roy a sugerat ca ei să devină Romeo și Julieta, îndrăgostiții care s-au sinucis unul pentru altul din dragoste, tânăra l-a încurajat și îndemnat să-și ia viața.

”Conrad Roy avea în plan să-și ia viața cu mulți ani în urmă. A fost ideea lui, nu a lui Carter. Aceasta a fost o sinucidere nu omucidere”, a fost pledoaria avocatului tinerei, conform Mirror. Acesta a adăugat că tânăra nu are o sănătate mintală tocmai bună și că urmează un tratament, lăsând întreaga situație pe seama judecății întunecate.

Mama tânărului a declarat că s-a plimbat cu fiul ei pe plajă cu câteva ore înainte ca acesta să moară și că nu dădea semne că ar plănui ceva. Aceasta a sunat la poliție ceva mai târziu, spunându-le că fiul lor lipsește. De asemenea, acesta a mărturisit că a primit mesaje de la Carter, imediat după ce s-a aflat că fiul ei a murit, prin care își exprima durerea față de cele întâmplate.

 

            

Loading...