Și-a deconectat soția de la aparate. Ce i-a zis doctorul, la 3 zile după

pat_spital_sotie.jpg

pat spital sotie
Bărbatul și-a luat rămas-bun de la soția lui, iar apoi a deconectat-o de la aparate
foto: captură video „The Notebook”

Și-a luat cu greu la revedere de la soția lui, pe care a acceptat să o deconecteze de la aparatele care o mai țineau în viață. Doctorii l-au lăsat câteva momente singur cu femeia în vârstă de 65 de ani, iar apoi a crezut că s-a încheiat totul.

Bărbatul a mers acasă, lipsit de orice speranță. Le-a spus copiilor că mama lor a decedat, după ce a suferit o hemoragie craniană, cauzată de o căzătură pe scări în propria locuință. Cu toate acestea, trei zile mai târziu, britanicul Malcolm Greenhill (62 de ani) a telefonat la spitalul din West Bromwich, la care femeia a stat internată înainte de a muri, potrivit dailymail.co.uk.

Bărbatul se pregătea să ridice corpul neînsuflețiț al soției Marilyn, când doctorul i-a dat o veste șocantă. Se pare că femeia trăia și, mai mult, organele ei vitale funcționau fără ajutorul aparatelor, de la care era, deja, deconectată.

Bărbatul a anunțat și restul familiei și au mers cu toții înapoi la spital. Aceștia au stat la căpătâiul femeii, cu speranța că va rezista, însă, câteva zile mai târziu, Malcolm Greenhill și-a privit soția murind pentru a doua oară.

„Mi s-a spus că numai aparatele o ajutau să respire și că nu avea rost să amân inevitabilul. Ne-au spus că nu mai puteau face nimic și că ea va mai trăi doar pentru câteva minute odată ce deconectam aparatele, așa că mi-am luat rămas-bun. Este ca și cum aș plânge de două ori pentru moartea ei. I-am spus la revedere de două ori. Dacă știam că va rămâne în viață pentru patru zile, nu aș fi plecat de lângă ea”, a mărturisit bărbatul.

Ceea ce i-a indignat pe membrii familiei a fost faptul că doctorii nu i-au anunțat că femeia se afla, încă, în viață. „Nu am știut că pentru trei zile ea a stat acolo singură, încă respira. Nu ne-a sunat nimeni, nu ne-a spus nimeni că mama noastră era încă în viață”, a declarat fiica ei, Joanne Highfield (39 de ani)”. Un purtător de cuvânt al spitalului a declarat că situația neobișnuită va fi investigată.

Loading...

Citește și

 • Croatul Goran Čolak record scufundare

  Croatul Goran Čolak a depășit recordul mondial pentru cele mai multe minute în care și-a ținut respirația sub apă, în anul 2014, iar zilele trecute, cei de la Vox au postat un filmuleț pe YouTube ce conține explicația performanței lui Goran. Cum a reușit bărbatul să supraviețuiască fără aer pentru un timp atât de îndelungat?

 • anna del bonno vincenzo altobelli

  O femeie în vârstă de 42 de ani ar putea săvârși șase ani de închisoare pentru că nu s-a îngrijit destul de casă și de soțul ei. Bărbatul de 46 de ani o acuză pe aceasta că nu ar fi gătit destul de des pentru el și că nu ar fi făcut destul de multă curățenie în casă.

 • alexandra dmitry

  O căsnicie nu poate fi susținută doar prin dragoste, iar doi tineri au învățat acest lucru abia atunci când și-au pus problema despărțirii. Când Alexandra și-a pierdut slujba, au început să apară problemele financiare, iar nici pentru tatuatorul Dmitry nu era o perioadă prea înfloritoare.

 • Ups! Au inventat femeia perfectă, numai că e din plastic. Păpuşa sexuală a viitorului gândeşte la fel de pervers ca tine, urmăreşte meciurile de fotbal şi simte când te plictiseşti pentru a te provoca la o “tăvăleală” în pauza dintre reprize.