Se plimba liniștită prin grădină, dar ce a descoperit a îngrozit-o

cdk2iriwiaalkix.jpg

groapa misterioasa gradina
Groapa are acum peste doi metri adâncime
Foto DailyMirror/Twitter

O femeie din Marea Britanie a descoperit în noiembrie anul trecut o groapă misterioasă în propria grădină. A fost uimită de un asemenea fenomen deoarece niciun vecin nu a mai pățit așa ceva. Ceea ce o îngrozește cu adevărat este faptul că groapa continuă să se adâncească și nimeni nu are vreo explicație.

Emma James (45 de ani) a descoperit cu câteva luni în urmă că în timp ce se plimba în grădină o groapă misterioasă s-a format în mijlocul peluzei, relatează ViralNova.com. Aceasta a avut inițial un diametru de de peste o jumătate de metru. A crezut că este săpată de vreo cârtță, dar când a lovit cu lopata, gaura s-a adâncit și mai mult. De atunci, ciudata formațiune geologică s-a tot modificat, iar azi măsoară peste doi metri adâncime. Emma se teme că sub peluză se află un adevărat abis.

Femeia este cu atât mai neliniștită cu cât niciun specialist nu îi poate oferi o explicație concludentă cu privire la acest fenomen.

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1