S-a culcat cu un bărbat, iar acum crede că a rămas ''însărcinat''

pregnant-660x400.jpg

homosexual insarcinat
Bărbatul crede că a rămas însărcinat după ce a avut relații sexuale cu un alt bărbat.
Foto Slimshortcut.com

Un bărbat în vârstă de 52 de ani, a cărui identitate a rămas anonimă, a susținut că este însărcinat după ce a recunoscut că a întreținut relații sexuale cu un bărbat. Cazul este cu atât mai straniu cu cât acesta este căsătorit cu o femeie și are doi copii.

Acesta locuiește în India și nu are vreo ocupație profesională, relatează Metro.co.uk. Bărbatul a mărturisit că este un homosexual activ încă de când era adolescent, dar după ce a întreținut ultima dată relații sexuale cu un bărbat, susține că a rămas însărcinat.

Doctorii au încercat în zadar să îi explice că un bărbat nu poate rămâne însărcinat, dar acesta susține că poate chiar simți mișcările copilului.

Doctorii afirmă însă că bărbatul suferă de un sindrom destul de rar care se manifestă prin inducerea la nivel psihic a unor simptome asociate femeilor gravide (n.r. greață, creșterea în greutate, probleme cu somnul), însă toate acestea se petrec doar în mintea pacienților.

Medicii i-au oferit un tratament cu medicamente antipsihotice pentru a-i reduce halucinațiile. Pacientul a început deja să se simtă din nou normal și susține că nu o să se mai complacă în activități homosexuale.

 

Loading...

Citește și

 • tom cruise

  Volumul de memorii al actriţei Leah Remini a produs cutremur la Hollywood.

 • Preotul Krysztof Olaf Charamsa, vatican, parinte

  Dezvăluiri șoc! Un înalt prelat de la Vatican, de origine poloneză, a mărturisit sâmbătă (3 octombrie) că este homosexual. Acesta a pus pe jar Biserica Catolică, după cele declarate în presa italiană.

 • razvan ciobanu despre viata de homosexual

  Printre primii bărbaţi din showbiz care au recunoscut că sunt gay se numără şi Răzvan Ciobanu. Despre viaţa de homosexual, designerul a fost întotdeauna precaut în ceea ce spune. Deşi e discret cu privire la viaţa lui personală, acesta a mărturisit că iubirea dintre doi bărbaţi este la fel ca cea dintr-un cuplu heterosexual.

 • bebeluș, cancer, părinți, naștere, sindrom

  Părinții micuței Abigail sunt copleșiți de durere că fet ița lor are șanse minime de viață. Venirea ei pe lume le-a adus o adevărată bucurie, însă după ce au aflat despre problemele ei de sănătate, proaspeții părinți se luptă cu greu să depășască trauma.