Profesorul și-a sedus eleva de 16 ani în excursie, apoi a dezvirginat-o

elev_profesor.jpg

elev profesor
Profesorul și-a sedus eleva, pe care a sărutat-o într-o excursie cu clasa
foto: natcom.org

Un profesor în vârstă de 33 de ani, rezervist de armată și tată a doi copii, și-a sedus eleva minoră în cadrul unei excursii cu clasa. Tânăra avea numai 14 ani la acel moment, fiind o adolescentă ușor de influențat, mai ales de către propriul profesor.

Aceștia se aflau în excursie când bărbatul a atras-o într-o peșteră unde a „sărutat-o pasional”. Tânăra, având acum 18 ani, povestește că s-a simțit atrasă de el. „Puterea lui mi s-a părut atrăgătoare. Mi s-a părut incitant să mă întâlnesc cu el. Mi-a zis că era în armată și că era, de asemenea, antrenor personal. Nu mă simțeam confortabil pentru că nu eram activă din punct de vedere sexual și încercam să evit acest lucru. Mi-a zis că mă va antrena”, a declarat ea, potrivit dailymail.co.uk.

profesor.jpg

profesor lee lewis
Profesorul Lee Lewis (33 de ani)
foto: Wales News Service

 

Totul a pornit de la faptul că cei doi au început să-și trimită mesaje pe rețelele sociale. Profesorul îi spunea că este specială și minunată. Apoi, când au plecat într-o excursie, acesta a profitat de ocazie pentru a o săruta. „Când am mers în excursia de cățărat pe stânci am ajuns să ne sărutăm într-o peșteră”, mai povestește tânăra. Ulterior, profesorul Lee Lewis, de la școala din Barry, sudul Țării Galilor, a dezvirginat-o pe elevă în casa părinților ei.

Relația sexuală dintre ei a continuat pe parcursul a doi ani, timp în care profesorul i-a spus elevei să țină totul secret, pentru a nu-și pierde locul de muncă. Totul a mers bine o perioadă, însă tânăra povestește că Lewis a devenit „abuziv emoțional” în luna februarie a anului trecut. Bărbatul ar fi amenințat-o că le va spune părinților ei de relația lor. Mai mult, acesta ar fi urmărit-o pe fată acasă și la locul ei de muncă cu jumătate de normă.

„Nu voiam ca oamenii să știe, am fost întodeauna un copil bun. Nu voiam ca familia mea să știe, pentru că mi-era rușine de ce făceam”, a mai povestit ea. Eleva susține că, în cele din urmă, i-a spus profesorului că vrea să se despartă de el, însă el a amenințat-o că își va pune capăt zilelor dacă îl părăsește.

În luna iunie a anului trecut, tânăra și-a făcut curaj și a spus personalului școlii totul. „Nu voiam să mint ca să îl protejez. Vreau să trec peste și să mă asigur că acest lucru nu se mai întâmplă nimănui”, a declarat ea. Profesorul Lewis a fost dat pe mâna autorităților, iar audierea juridică în cazul lui se află, încă, în desfășurare. 

Loading...

Citește și

 • profesor sex elev

  Un profesor este acuzat că a abuzat de un elev, care avea doar 12 ani, pe nume Nigel Clive, timp de aproape doi ani. Ian Danley (63 de ani) preda muzică la o școală din Bridlington, în Marea Britanie. Bărbatul ar fi întreținut relații intime cu un copil. Totul a început cu niște săruturi, dar victima spune că s-a ajuns la sex. Danley predă de 30 de ani.

 • profesor stefan lupu liceul de arta

  Un cadru didactic din Brăila a făcut declarații halucinante pe o rețea socială. Profesorul Ștefan Lupu, în vârstă de 59 de ani, predă muzica instrument violă și violoncel la Liceul de Artă „Hariclea Darclee”. Acesta și-a exprimat părerea despre permisul de port-armă în rubrica de comentarii a unui articol ce vizează dreptul elevilor de folosire a telefoanelor mobile în școală.

 • profesor tudor vianu

  Zeci de persoane s-au adunat duminică, 7 februarie, în faţa Colegiului de Informatică "Tudor Vianu" pentru a-l susţine pe profesorul Severius Moldoveanu, acuzat că a obligat un elev să se târască în genunchi pentru o notă mai mare.

 • severius moldoveanu tudor vianu elev

  „Dacă vreți să vă măriți nota cu un punct, târâți-vă în genunchi până la catedră!” Așa îi încurajează un profesor din Capitală pe elevi să învețe. Pentru a obține o notă mai mare la teza de la Matematică un elev s-a umilit în fața dascălului. După ce un alt profesor a dezvăluit pe Facebook întreaga scenă, părinții unor elevi de la liceul unde s-a petrecut grozăvia au prins curaj și au făcut o sesizare la redacție. Ne-au spus și despre ce profesor ar fi vorba: Severius Moldoveanu, de la Colegiul Național de Informatică „Tudor Vianu” din București.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1