Oferta incredibilă a unei agenţii de turism columbiene! Alcool, droguri şi sex, nelimitat pentru 3 zile

cen_christmasoffer_08.jpg

foto
Orgiile se vor petrece într-o casă de vacanţă, pe plajă, şi pe un iaht
Foto: The Sun

Columbia este o ţară cunoscută pentru toleranţa pe care o are faţă de consumul de droguri şi vânzarea de substanţe interzise, iar unii dintre cei mai cunoscuţi traficanţi de droguri din toate timpurile sunt columbieni. De data aceasta, o agenţie de turism columbiană a întrecut orice măsură cu oferta pe care a făcut-o potenţialilor turişti, dornici de distracţie fără limite.

Potrivit thesun.co.uk, turiştilor le este promisă o experienţă de neuitat, plină de droguri, orgii şi prostituate voluptoase.Compania garantează că cei care aleg oferta vor avea partea de petreceri de vis şi de prietenia femeilor cu moralitate îndoielnică.

cen_christmasoffer_02.jpg

foto
Orgiile sunt permise, iar accesul la droguri este gratuit
Foto: The Sun

  Perioada în care turiştii se pot bucura de plăcerile lumeşti este 24 noiembrie-27 noiembrie. În clipul care promovează vacanţa neobişnuită apar imagini cu femei dezbrăcate care dansează lasciv şi sunt stropite cu şampanie şi mesaje care informează viitorii petrecăreţi că, dacă aleg oferta, vor avea parte de “alcool şi sex nelimitat”.Mai mult decât atât, în ziua a doua a excursiei, bărbaţii se pot bucura de compania a 16 prostituate, în acelaşi timp, dar doar pentru 30 de minute. Mâncarea nu se serveşte la restaurant, ci de pe trupul domnişoarelor care joacă rolul de masă la ora cinei.

cen_christmasoffer_04.jpg

foto
Câteva femei sunt angajate special pentru a juca rolul unei mese-umane
Foto: The Sun

Un videoclip în care apar nişte turişti britanici care se bucura de experienţa pusă la dispoziţie de agenţia columbiană a fost încărcat pe internet, iar scenele imortalizate sunt atât de indecente încât au ajuns să facă parte dintr-un site cu conţinut pornografic.
 

Loading...