Obiceiurile ciudate care îi aduceau lui Adolf Hitler satisfacţia sexuală

hitler.jpg

Adolf Hitler avea preferinţe sexuale bizare @Shutterstock
clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

Viaţa sexuală a lui Hitler a fost comentată adesea şi s-au făcut multe speculaţii despre acest subiect. Dosarele declasificate de CIA, de pildă, ne dezvăluie un dictator cu obiceiuri sexuale sadice, care adora perversiunile.

Într-un raport de peste 200 de pagini numit „Analiza personalităţii lui Adolf Hitler”, psihologul de la Harvard, Henry Murray, l-a descris pe Hitler ca fiind o epavă emoţională, un paranoic dominat de sentimente de ratare „incapabil de relaţii umane normale”, de milă şi orice urmă de umanitate. Marele tiran avea complexe de inferioritate pe care a avut nevoie să le înlocuiască prin „forţă brută, dominaţie fizică, cruzime şi cuceriri militare”.

Citşte aici ce fetişuri şi perversiuni au dominat viaţa intimă a dictatorului.
 

Loading...

Citește și

  • Regele muzicii pop continuă să provoace controverse chiar şi după moarte. Într-o înregistrare ieşită la lumină recent, cântăreţul îi declara unui prieten că Hitler a fost "un orator de geniu". Şi mai neobişnuit este că prietenul său, pe nume Shmuley Boteach, este un rabin!

  • În Arhivele Naţionale ale Franţei, a fost descoperit recent un dosar cu materiale informative ale serviciilor secrete franceze, referitoare la persoana lui Hitler în anul 1924, relatează Le Monde.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1