O femeie din Marea Britanie susţine că a fost sedusă şi abandonată de o fantomă!

dqzlpiiwsaaphsz.jpg

Foto
Femeia susţine că a întreţinut relaţii sexuale cu o fantomă
Foto: Arhivă personală

O tânără din Marea Britanie susţine că a întreţinut relaţii sexuale cu fantoma unui bărbat misterios care era înfăţişat într-un tablou datând din anul 1820 şi nici măcar observaţiile psihiatrilor nu o pot convinge că ce a trăit a fost doar produsul imaginaţiei sale.

Sian Jameson, în vârstă de 26 de ani, a părăsit oraşul său natal, Londra şi s-a mutat într-un sătuc din Wales cu gândul de a lua totul de la capăt, fiind deziluzionată şi dezamăgită de povestea de dragoste pe care a trăit-o cu iubitul său. Într-un interviu pentru publicaţia Wales Online, Sian a declarat că proprietarul căsuţei pe care a închiriat-o a lăsat în urma lui câteva cărţi şi un număr mic de tablouri. Un singur tablou a reuşit să îi stârnească, cu adevărat, curiozitatea şi nu doar atât, potrivit publicaţiei Inquisitr. "O pictură mi-a atras privirea, era cea a unui cavaler misterios din anul 1820. Tabloul era aşezat în camera principală şi tânărul din el era cu adevărat răpitor", rememorează tânăra. Jameson îşi plătea chiria din banii obţinuţi de la slujba pe care o deţinea, cea de copywriter şi susţine, până în ziua de azi. că micuţa casă i-a servit drept sursă de inspraţie pentru mai multe lucrări. Nu aveam mari aşteptări de la acest sătuc...până într-o dimineaţă când m-am trezit şi am descoperit, cu stupoare că nu eram singură. La câteva luni după ce m-am mutat, m-am trezit din somn cu un bărbat tânăr, cu un păr negru lucios şi un aspect foarte atractiv, lângă mine", continuă relatarea tinerei. Nu după multi timp, a ajuns la concluzia bizară conform căreia tânărul de lângă ea nu era nimeni altcineva decât fantoma personajului atragător înfăţişat în tablou. "Era îmbrăcat complet, într-o cămasă albă largă, o pereche de pantaloni de modă veche  şi o eşarfă neagră înfăşurată în jurul gâtului. Avea un magnetism aparte şi părea să fie înfăşurat în magie. Mi-am spus că visez şi m-am rostogolit, întorcându-mi spatele către el. În acel moment, a început să mă mângâie şi m-a luat în braţe. Am început să facem dragoste şi am aflat multe lucruri despre el, printre care numele lui, Robert", conchide Sian, melancolică. Acest lucru s-a întâmplat de trei ori, iar a treia oară, Sian a ştiut că nu îl va mai revedea pe Robert vreodată. Fantoma a dispărut înainte ca ea să se poată îndrepta către ea. "Am plâns după a treia întâlnire, cred că mă îndrăgostisem de el. Am încercat să caut informaţii despre el pe internet, dar nu am ajuns la vreo concluzie relevantă", povesteşte femeia, cu tristeţe.

Siam Jameson recunoaşte că a povestit întâmplarea unor prietene care nu i-au acordat prea multă credibilitate. Momentan se află într-o relaţie cu alt bărbat care consideră că povestea iubitei sale nu a fost nimic altceva decât o plăsmuire a imaginaţiei. Psihoterapeutul Tina Radziszewicz susţine că Sian avea toate motivele să creadă că întâlnirile au fost unele reale pentru că suferea nespus în acel moment, ţinând cont că a ales să se mute la sute de kilometri depărtare de locul în care a trăit o poveste de dragoste care i-a frânt nu doar inima, ci şi încrederea de a-şi regăsi liniştea vreodată.

loading...
Loading...