Nu s-a mai epilat de un an pentru a promova naturalețea! Cum arată acum

1.jpg

morgan epilat fitness blogerita
Morgan Mikenas nu s-a mai epilat de mai bine de un an
foto: Instagram

În timp ce unele femei chletuies o avere la salon sau nu ies din casă fără să se epileze, o bloggeriţă de fitness a decis să-şi lase părul să crească în voie. Tot părul mai exact.

Morgan Mikenas a încetat să se mai epileze în urmă cu un an şi jumătate şi a declarat că se simte mult mai bine naturală.

barbat_crema_ingrijire_8-7-2008_8-38-06_pm.jpg

Nefericitul a vrut să-i facă o surpriză soţiei, dar surpriza neplăcută a avut-o el
Nefericitul a vrut să-i facă o surpriză soţiei, însă el a fost cel surprins (neplăcut)

Acum tânăra postează fotografii pe contul de Instagram, unde este urmărită de peste 52.000 de fani, în care nu sfieşte să-şi arate părul de la subraţ sau cel de pe picioare.

Vrea să devină model pentru femei

“Eu nu încerc să conving pe nimeni că nu este bine să se epileze. Eu vreau doar sa îi inspir şi pe alţii să facă ce simt mereu. Eu am renunţat la asta pentru că îmi lua mult prea mult timp. Mă simt foarte bine aşa naturală şi am început să-mi iubesc corpul şi părul”, a povestit Morgan, potrivit metro.co.uk.

morgan epilat fitness blogeritaZoom
foto: Instagram

 

“Frumuseţea este în ochii fiecăruia şi eu aşa mă simt bine”, a conchis tânăra. Cei care au văzut transformarea nu au rămas indiferenți. În timp ce unele fete au felicitat-o pentru curaj, mulţi bărbaţi i-au scris că e ok să promoveze naturalețea, însă nu în acest mod.

morgan epilat fitness blogeritaZoom
foto: Instagram
loading...
Loading...

Citește și