Niciun copil n-ar trebui să treacă prin asta! A vrut să-și vândă jucăria pentru mâncare

urs.jpg

urs de plus
Un copil de doar 7 ani a vrut să-și vândă ursulețul pentru mâncare
Foto: Getty

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Un copil de șapte ani a fost găsit de poliție rătăcind pe străzi, în încercarea de a-și vinde ursulețul de pluș. Motivul lui? Simplu, dar incredibil de înduioșător și, în același timp, cutremurător. Nu mai mâncase de câteva zile, așa că voia să facă rost de câțiva bani pentru a-și cumpăra ceva de-ale gurii.

A fost găsit de un polițist care l-a luat degrabă pe băiețel și l-a dus la un local pentru a-i oferi o masă copioasă. Când doi oameni ai legii au mers la casa copilului, în Franklin, Ohio, s-au îngrozit când au descoperit că locuința era plină de mâncare mucegăită, gunoaie, urină de pisici și sticle de băutură, notează Mirror.

Părinții Tammi și Michael Bethel nici nu observaseră că fiul lor dspăruse de acasă. Acum, cei doi sunt cercetați pentru punerea în pericol a minorului. Mama, nemulțumită de faptul că a fost condamnată de toți cei care au aflat povestea, a publicat pe pagina de Facebook a poliției din localitate un mesaj prin care încerca să se disculpe pentru mizeria găsită în casa ei. "Pot să public și eu poze făcute din ianuarie până în august și să demonstrez că locuința mea este curată. Polițiștii au venit la mine în ziua nepotrivită, căci nu am avut timp să fac curat în urma mizeriei făcute de toți copiii mei. Apropo, cei mici nici nu au mâncat ceea ce au adus polițiștii, căci de abia mâncaseră. Și încă ceva. Locul în care a fost găsit fiul meu este foarte aproape de casă. Merge acolo tot timpul alături de frații săi", a scris femeia.

politie_ohio.jpg

mancare stricata
Asta au găsit polițiștii în casa copilului
Foto: Poliția din Franklin

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5