A murit la locul de muncă în timp ce se masturba

spital.jpg

medic masturbare
Un doctor a fost găsit în biroul său fără suflare și pe jumătate dezbrăcat
Foto Metro.co.uk

Munca unui doctor poate fi foarte solicitantă, astfel că la sfârșitul programului sau poate chiar în timpul serviciului, unele persoane apelează la diverse metode de relaxare. La fel a făcut și un doctor din New York, numai că metoda sa antistres i-a adus moartea.

Câțiva medici de la Spitalul Bronx, din New York, și-au descoperit colegul în vârstă de 48 de ani fără suflare. El se afla în biroul său, pe scaun și pe jumătate desbrăcat, iar pe calculatorul de pe birou rula un film pornografic, relatează Metro.co.uk

Cel mai probabil cauza decesului medicului se datorează unui stop cardiac și având în vedere probele, polițiștii cred că s-a produs din cauza faptului că bărbatul se masturba în timp ce se uita la filmul cu scene sexuale. 

În anul 2013, cercetătorii belgieni au realizat un studiu pentru a afla cât de frecvent poate fi stopul cardiac intervenit în timpul sexului. Ei au descoperit însă că sunt mai multe șanse de a muri din cauza cafelei și s-a observat că mai mult de jumătate dintre cei care mor de inimă nu fac nimic în mod special în acel moment.

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Loading...

Citește și

  • cabina de masturbare

    O companie care produce jucării sexuale a găsit secretul unei vieți fără stres, cel puțin așa se laudă reprezentanții firmei. Este vorba despre o cabină pentru masturbare, instalată pe o stradă din New York, în Statele Unite ale Americii. Oamenii de afaceri care au un stil de viață foarte încărcat se pot „relaxa” acum într-o astfel de „cămăruță” destinată unei masturbări în mijlocul zilei.

  • Atât femeile, cât şi bărbaţii se masturbează, însă doamnele şi domnişoarele nu sunt atât de dornice să vorbească despre aceste subiect. Un clip ajuns viral pe internet arată ce crede fetele cu adevărat despre masturbare.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1