Motivul uluitor pentru care a fost refuzat la peste 40 de interviuri de angajare

31375019_l.jpg

indian nume saddam angajare
Tânărul vrea să scape de “povara” din buletin şi a decis să-şi schimbe numele de familie în Sajid

Nimeni nu vrea să-l angajeze! Un inginer din India a fost refuzat de peste 40 de ori la interviurile de angajare, iar motivul este cel puţin ilar. Numele pe care îl poartă îi face probleme. Bunicul său a avut ideea de a-l numi ca pe dictatorul irakian Saddam Hussain.

Tânărul a absolvit Universitatea Islamică Noorul din statul indian Tamil Nadu, însă companiile navale refuză să îl angajeze.

palathussein.jpg

palat saddam hussein bombardat isis
Aici recrutau jihadiștii teroriști străini
Foto: captură video Daily Mail

După ce a fost refuzat de peste 40 de ori la interviurile de angajare, tânărul a ajuns la concluzia că reprezentanţii companiilor cu care s-a întâlnit ezită să îl angajeze din cauza numelui pe care îl poartă, chiar dacă acesta se scrie uşor diferit faţă de cel al fostului preşedinte al Irakului - Hussain, în loc de Hussein.

saddam hussein nume iraq dictatorZoom
Fostul lider irakian Saddam Hussein a fost spânzurat în 2013
foto: Guliver/Getty Images

Tânărul vrea să scape de “povara” din buletin şi a decis să-şi schimbe numele de familie în Sajid, informează BBC.com.

”Oamenii se tem să mă angajeze”, a declarat Saddam (care va deveni Sajid) Hussain, citat de Hindustan Times.

El spune că firmele se tem de complicaţiile care ar putea să apară în cazul unui control operat de oficialii birourilor pentru imigraţie la graniţele internaţionale. Saddam a crezut că ar putea să evite foarte uşor acest obstacol prin achiziţionarea unor documente noi - un nou paşaport, un nou permis de conducere.

Însă CV-urile sale nu pot fi verificate în mod eficient, deoarece el nu poate să furnizeze dovada, sub noul lui nume, că a frecventat acea instituţie de învăţământ.

O nouă audiere la tribunal este programată la 5 mai, de această dată pentru a forţa autorităţile să îi schimbe numele pe certificatele eliberate de şcoala generală, după ce diplomele sale de studii superioare vor fi modificate.

 

 

loading...
Loading...

Citește și

  • jojo insarcinata 9 luni

    Cătălina Grama, alias Jojo, este pe ultima sută de metri cu sarcina, aşa că emoţiile se înteţesc pe zi ce trece. Actriţa va aduce pe lume o fetiţă şi dacă până acum a făcut toate pregătirule la capitolul nume a rămas cu o restantă. Zilele acestea, blonda s-a gândit bine şi a aales cum o va striga pe micuţa ei prinţesă.

  • Zeci de cititori Click! vor să devină naşi pentru animalele salvate de la Nuţu Cămătaru. Am primit o mulţime de propuneri de nume, care mai de care mai excentrice sau cu referire la clanurile mafiote: Don Carlos, Don Castello, Karlita.

  • Unul dintre cei mai cunoscuţi rapperi din SUA, Snoop Dogg, a hotărât să îşi schimbe numele la vârsta de 40 de ani.