Minoră, convinsă de mamă să se prostitueze. Cum a intrat în industria sexului

lauren_darlington.jpg

lauren darlington
Lauren Darlington (23 de ani)
foto: Arhiva Personală
Citeste tot despre: 

Acum are 23 de ani, însă tinerețea i-a fost furată încă de când era numai o adolescentă. La 16 ani, Lauren Darlington, originară din Corrimal, Australia, a fost „ajutată” de mama ei și o prietenă a acesteia să se prostitueze.

Totul a început când tânăra a început să aibă probleme de stabilitate psihică. Lipsea mult de la școală pentru că ajungea la spital, cu răni pe care și le provoca singură. Rămânând foarte mult în urmă cu materia, Lauren a ajuns să abandoneze școala, la 16 ani, și s-a mutat atunci la mama ei, crezând că aceasta o va ajuta să treacă peste perioada dificilă, potrivit dailymail.co.uk. „Mă simțeam confortabil în preajma ei. Se pricepea să aibă grijă de mine când nu mă simțeam bine din punct de vedere mental”,  povestește Lauren, care până atunci se aflase în grija tatălui ei, Troy.

La scurt timp după ce s-a mutat la mama ei, tânăra, pe-atunci adolescentă, a făcut cunoștință cu una dintre prietenele acesteia. Femeia lucra în cel mai vechi domeniu din lume, pe care, ulterior, l-a făcut să pară atrăgător în ochii maleabili ai fetei. „Am fost, practic, ademenită, nu de mama, ci de prietena ei”, explică Lauren. „Mi-a spus cât de ușor era. Încerca să mă facă să mă simt confortabil cu acea idee”, a adăugat.

I s-a promis o viață bună, plină de bogății

Prietena mamei ei reușise să o convingă pe Lauren că prostituția i-ar fi adus bogăție și bucurie. „Voiam să o ajut financiar pe mama și totul fusese făcut să pară foarte ușor”, mărturisește ea. În cele din urmă, mama tinerei și prietena ei au reușit să o convingă să intre în lumea prostituției, și chiar au ajutat-o, modificându-i certificatul de naștere pentru a părea majoră.

Lauren a fost expusă unei lumi decadente, sexului pe bani, violențelor și drogurilor. Din fericire, tânăra nu a rezistat decât câteva săptămâni. „Am ieșit din asta după două sau trei săptămâni. Într-o zi pur și simplu îndurasem destul. Eram obosită și mă săturasem de tot. Am realizat că nu o mai pot face. Eram expusă la foarte multă violență. Îmi provocasem răni singură recent și aveam foarte multe cicatrici”, povestește ea.

I-a fost frică să-i spună tatălui ei

În cele din urmă, Lauren s-a întors în casa tatălui ei, însă nu i-a povestit decât mai târziu despre cele întâmplate. „M-am întors la tata și nu i-am zis în primele câteva zile. Nu știam cum. Imediat ce i-am zis, m-a dus direct la secția de poliție”, mărturisește. Mama lui Lauren și prietena ei au fost condamnate la cel puțin 18 luni de închisoare, după ce au pledat vinovate la acuzațiile de obținerea beneficiilor de pe urma prostituției infantile și de provocare a unui copil să se prostitueze. Prietena mamei a primit și o sentință de doi ani și jumătate de închisoare, pledând vinovată la acuzațiile de intimidare și provocare a unui minor să participe la prostituție infantilă.

Cât despre Lauren, deși nu a putut vorbi despre cele întâmplate pentru o perioadă lungă de timp, a realizat că este mai bine pentru ea să-și ierte mama. „Pentru o perioadă, mă răneam singură și nu eram bine. Eram prinsă în trecut (...). Încă de atunci am început să fiu nesigură pe cine sunt. Dar indiferent de unde vii, asta nu definește cine ești”, spune ea.

Și-a transformat energia negativă în bodybuilding

lauren_darlington_bodybuilding_contest.jpg

lauren darlington
Lauren a participat la concursuri de bodybuilding
foto: The Daily Mail

 

În cele din urmă, Lauren a ajuns să își folosească povestea tristă cu un scop pozitiv. În jurul vârstei de 20 de ani, își punea toată energia în fitness și concursuri de bodybuilding.

Vrea să ajute alte femei ca ea să treacă peste trecut

Între timp, tânăra s-a reorientat și preferă să studieze și să se implice în activități pentru tineret. „Încă îmi mai place să mă antrenez cu greutăți, dar îmi consuma foarte mult timp și energie și vreau să folosesc acea determinare în altă parte”, explică ea. Își povestește trecutul pe blogul personal, unde speră ca povestea ei speră să ajungă la cât mai multe femei care au trăit situații similare, și să le inspire să treacă mai departe.

Lauren Darlington a reluat legăturile cu mama ei, care i-a cerut scuze, și pe care a iertat-o. „Să fii furios consumă mai multă energie decât orice altceva”, încheie ea.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1