Manechin, atacat de femei, în plină stradă! Au bătut-o la fundul gol

bataie_fotomodel.jpg

bataie fotomodel
Manechinul a luat bătaie de la o gașcă de femei
foto: captură video
Citeste tot despre: 

Un fotomodel a fost agresat în plină stradă, de o gașcă de femei violente. Manechinul a încercat să se apere, însă conflictul s-a aplanat abia când atacatoarele au obosit să o mai bată, și au plecat, lăsând-o pe victimă într-o baltă de sânge.

Conflictul s-a desfășurat pe străzile orașului Santago de Guayaquil, în țara nativă a modelului, Ecuador. Trecătorii au vrut să intervină, însă au preferat să stea deoparte. Unul dintre ei a filmat totul cu camera de la telefonul mobil, potrivit thesun.co.uk.

În videoclip se vede cum mai multe femei o bat pe Angie Silva, un manechin, pentru că este prea frumoasă. După ce o bat cu pumnii și picioarele, agresoarele o ridică pe Angie de la pământ și o apleacă peste o mașină, unde o bat peste fundul dezgolit în urma încăierării.

angie silvaZoom
Angie Silva a suferit răni grave în urma bătăii pe care a primit-o în 2015
foto: De Boca en Boca

 

Incidentul a avut anul trecut. Fotomodelul a suferit răni grave la nivelul feței, necesitând mai multe operații de reconstrucție facială. Agresoarele lui Angie au fost închise după gratii, însă femeia a mărturisit că încă primește amenințări cu moartea, pe care i le trimite avocatului său ca să afle sursa. Manechinul se teme pentru viața ei.

angie silvaZoom
Fotomodelul încă nu a terminat operațiile de reconstrucție facială
foto: De Boca en Boca
loading...
Loading...

Citește și

  • bataie avion scandal

    Cinci femei au fost filmate în timp ce se trăgeau de păr și țipau una la cealaltă chiar într-un avion plin cu pasageri. Bătaia a izbucnit în momentul în care două tinere au dat muzica la un nivel sonor prea ridicat, deranjându-I pe cei din jur.

  • Constantin Ploscaru, chirurg la Spitalul Judeţean de Urgenţă Râmnicu Vâlcea, este cercetat de poliţişti şi procurori pentru tentativă de omor, după ce a sărit cu bisturiul, în blocul operator, la un alt medic.

  • pacienta doctor batuta

    Un doctoriţă a fost surprinsă în timp de bătea o pacientă pentru că nu a acceptat să plătească mai mulţi bani pentru operaţie. Nu se ştie exact numele spitalului unde a avut loc incidentul, dar se pare că s-ar fi petrecut într-o maternitate. Femeia a fost bătută chiar în timp ce stătea lungită pe masa de operaţie, încă în halat.

  • Un cioban de la o stână din Hunedoara şi-a ucis patronul în bătaie. Cei doi au băut împreună, apoi s-au luat la ceartă. Bărbatul a fost reţinut de poliţişti.