La opt ani, dansează la bară! Imaginile care i-au revoltat pe toți

fetite_danseaza_la_bara.jpg

fetite danseaza la bara
Cele trei minore au dansat la bară în direct, în platoul unei emisiuni matinale
foto: captură video

Telespectatorii unei emisiuni matinale au fost revoltați când au văzut trei fetițe în vârstă de numai opt ani, dansând la bară, îmbrăcate în pantaloni scurți și cămăși cu buricul gol. În platou, minorele au venit însoțite de antrenoarea lor, dar și de două dintre mamele acestora.

Zoe Hardy (33 de ani) susține că, în pofida opiniei generale, dansul la bară nu ar trebui să fie ceva neobișnuit pentru fetițele de opt ani. Telespectatorii au fost de opinie că atât mișcările, cât și îmbrăcămintea, sunt prea provocatoare, potrivit mirror.co.uk.

Fetițele au dansat în direct

„Prestația” fetițelor a fost difuzată în direct la emisiunea „This Morning”, în cadrul unei dezbateri pe tema dansului la bară pentru minore. Lisa Grosse și Lorraine Handbury, mamele a două dintre fetițe, au declarat că adulții sunt cei care sexualizează întreaga situație: „Este o bară la locul de joacă unde se joacă, se cațără pe ea, se învârt în jurul ei și în jos. Care este diferența?”.

Totuși, telespectatorii nu au rămas indiferenți. Mulți dintre ei și-au scris opiniile pe Twitter. „Această profesoară de dans la bară este o idioată! Și faptul că apără această forma perversă de exercițiu fizic este amețitor”, a scris unul dintre aceștia, pe profilul personal.

Loading...

Citește și