La 12 ani, și-a violat sora de patru ani și a mituit-o cu Skittles ca să tacă

abuz.jpg

fetita abuzata
La patru ani, a fost violată de fratele ei de 12 ani și apoi a mituit-o cu bomboane
Foto: Getty

Un elev minor de doar 12 ani și-a violat propria sora, în vârstă de patru ani, iar apoi a mituit-o cu bomboane Skittles ca să nu îl pârască. Fetița i-a spus totuși mamei ce i-a făcut fratele ei și s-au luat măsuri drastice.

Cazul băiatului minor, care între timp a împlinit 13 ani, a ajuns pe mâna polițiștilor care au găsit pe telefonul mobil al copilului multe materiale foto și video pornografice, menționează Daily Mail. se pare că fetița, care acum are cinci ani, ar fi fost abuzată sexual de mai multe ori, dar într-o zi, ea i-a mărturisit tot mamei ei când îi făcea baie.

Autoritățle studiază acum cazul pentru a decide dacă băiatul reprezintă o amenințare publică și dacă trebuie să fie trimis la școala de corecție. fetița este doar pe jumătate sora băiatului acuzat de viol. Mama sa a povestit că într-o zi, când îi făcea baie, i-ar fi spus: „Mami, vreau să-ți spun ceva”. Femeia spune că fiica ei niciodată nu vorbea așa decât dacă era ceva foarte important. Fetița i-a mărturisit că fratele ei a abuzat-o sexual în timp ce se jucau de-a v-ați ascunselea. El i-a dat bombonele pentru a o convinge să-l lase să facă acea faptă oribilă, apoi a mituit-o din nou cu Skittles pentru a nu-l spune.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1