Îți urăști alarma deșteptătoare? Ce-ar fi dacă te-ar trezi cu un orgasm?

alarma_cu_orgasm.jpg

alarma orgasm
S-a inventat ceasul deșteptător care te trezește cu orgasm
Foto Metro.co.uk

Cu toții ajungem să urâm alarma ceasului care ne trezește în fiecare dimineață pentru a pleca la serviciu sau în orcare alt loc important la o ora bine stabilită. Se pare însă că s-a inventat o alternativă...mult mai plăcută...în special pentru doamne și domnișoare - dar va fi produsă și o variantă pentru bărbați.

Inventatorii l-au numit „Cocoșelul” și este un dispozitiv electronic care începe să vibreze atunci când trebuie să te trezească, informează Metro.co.uk. De obicei, trezitul de dimineață poate provoca stări de nervozitate, de frustrare, însă scopul acestui aparat este tocmai de a induce o stare opusă, pozitivă.

alarma_cu_orgasm_2.png

alarma orgasm
Dispozitivul se așează în lenjeria intimă
Foto Metro.co.uk

Tot ce trebuie să faci este să setezi ora la care dorești să te trezească, iar apoi atașează-l în lenjeria intimă – cu partea proeminentă pe clitoris. Dispozitivul va începe să vibreze la ora stabilită, la început ușor, apoi va crește în intensitate timp de cinci minute până când îți poate provoca un orgasm care să te trezească.

orgasm.gif

orgasm
Foto Metro.co.uk

Singura condiție ca efectul acestui aparat să funcționeze este să porți lenjerie intimă. Pentru persoanele mai greu de stimulat, „Cocoșelul” este dotat cu 30 de opțiuni de intensitate diferită.

Loading...

Citește și