Își credea soția moartă de doi ani, dar a avut o surpriză șocantă

stretcher-80448_960_720.jpg

sotie moarta
Bărbatul era convins că nu își va mai revedea vreodată soția atât timp cât aceasta era moartă
Foto Pixabay

Când soția i-a murit într-un accident rutier, un bărbat a organizat îndurerat funeraliile, fiind complet convins că nu o va mai revedea vreodată. La doi ani de la eveniment, însă, el a avut parte de o surpriză șocantă care i-a schimbat total viața.

Abragh Mohamed îşi credea soţia moartă într-un accident rutier, potrivit Mirror.co.uk. Doctorii de la un spital din Casablanca i-au spus că femeia a murit din cauza unor răni foarte grave.

După doi ani de la înmormântarea ei, familia se uita la o emisiune tv a cărei tema era reuniunea dintre persoane date dispărute cu prietenii și famila lor. Deși Mohamed nu a văzut în direct emisiunea, prietenii l-au anunțat că soția sa este cât se poate de vie și de teafără. El a fost de-a dreptul șocat când a văzut dovada.

52086556.jpg

sotie moarta
Prietenii l-au anunțat pe Mohamed că soția sa apăruse la televizor, deși o credea moartă
Foto Getty

„Nu am știut că am îngropat un alt trup neînsuflețit și că soția mea era încă în viață”, a declarat Mohamed.

Ceea ce nu-și explică nimeni este unde anume s-a greșit în momentul așa-zisului deces și unde a stat femeia timp de doi ani fără a lua legătura cu familia. Cel mai probabil, ea şi-a pierdut memoria. În tot acest timp, se pare că a locuit într-un mic orășel din Munții Azilal.

village_atlas.jpeg

sotie moarta
Femeia a locuit doi ani în Munții Azilal
Foto Wikipedia

În plus, există mai multe semne de întrebare privind ce s-a întâmpla la spital. Medicii i-au dat lui Mohamed direct sicriul în care spuneau că se afla consoarta sa. El nu a putut vedea ceea ce au făcut doctorii deoarece plecase după banii pe care trebuia să îi dea pentru spitalizare.

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Loading...
 
 

Citește și

  • crima cadavru spanzurat arges ancheta

    O femeie din orașul Costești, județul Argeș, a fost găsită moartă, luni, în apartamentul în care locuia, iar soțul său a fost descoperit spânzurat la aproximativ o sută de metri de bloc. Principala ipoteză a anchetatorilor este aceea a unei crime urmate de sinucidere.

  • Caz şocant la Botoşani! Un bătrân bolnav a fost obligat să stea 3 zile lângă soţia moartă pentru că nu s-a putut mişca. Cei doi trăiau singuri, nu au avut copii şi nici rude care să se intereseze de ei. Noroc cu vecinii care au alertat autorităţile. Altfel, nici bărbatul nu ar fi supravieţuit.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1