Inedit! S-a inventat salteaua de plajă cu «gaură» pentru sâni

saltea-sani-mari.jpg

saltea lilo inventie pentru femeile cu sani mari
Salteaua costă 25 de lire şi se poate comanda online
foto: Bravissimo
Citeste tot despre: 

Din seria „ce ciudăţenii s-au mai inventat anul acesta”, vă prezentăm astăzi salteaua de piscină cu "gaură" pentru sâni.

Totul a pornit de la o glumă de 1 aprilie postată pe pagina de Facebook a companiei Bravissimo, brand care comercializează lenjerie şi costume de baie pentru femeile cu sânii mari.  

papuci-peste.jpg

papucii in forma de peste sunt unisex
O pereche de papuci în formă de peşte costă 15 euro
foto: Hepta
 

Atunci, aceştia au scris că sunt ocupaţi cu realizarea unei saltele gonflabile pentru fetele cu sânii mari, care să le uşureze viaţa la piscină. După ce tot mai multe fete s-au arătat interesate, compania s-a gândit să le facă o surpriză şi să realizeze produsul mult dorit, scrie Metro.

saltea-pisicina-sani-mari.jpg

saltea lilo inventie pentru femeile cu sani mari
Salteaua le va uşura viaţa la piscină fetelor cu sânii mari
foto: Bravissimo

 

Salteaua este roz, costă 25 de lire (circa 130 de lei) şi poate fi cumpărată online de pe site-ul Bravissimo. Diferenţa dintre o saltea normală şi salteaua Lilo este că ultima are un spaţiu special în care doamnele şi domnişoarele îşi pot “depozita” sânii şi se pot relaxa în voie.

 

 

 

 

Loading...

Citește și

  • Pentru călătorii plictisiţi şi cu buzunarele deja pline din mijloacele de transport, o companie producătoare de articole de vestimentaţie a venit cu soluţia ideală pentru a-i păstra bine-dispuşi în drumul spre muncă - o cravată cu un buzunar special pentru iPod.

  • Britanicii au, începând de la Anul Nou, un nou sortiment de bere preparat din brânză mucegăită, care costă 15 euro sticla.

  • Designerii de la o firmă din Ungaria au înlocuit tradiţionalul lanţ plin cu unsoare cu un sistem bazat pe fire şi scripeţi.

  • Minţile luminate venite la „Euroinvent“, salonul de inventică organizat la Iaşi, în perioada 6-9 mai, s-au gândit şi la fericirea cuplurilor.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1