Imagini detaliate din Zona 51, unde sunt păstrate secretele Americii

area-51-drone-footage.jpg

zona 51 baza militara secret
Oricine pătrunde în Zona 51 poate fi lichidat
Foto Youtube

Un pilot a realizat un raid aerian cu o dronă asupra Zonei 51, o regiune unde se află o bază militară americană secretă. Se crede că aici este creată o tehnologie superioară și este locul unde armata americană a realizat avioanele U2-spy-plane, Blackbird SR71 și F117 Stealth Fighter.

Locul unde este creat armament militar superior

Conform The Mirror, un pilot pe nume Hans Faulkner susține că a trimis o dronă într-o misiune de recunoaștere a Zonei 51, unde se află o misterioasă bază militară americană. Aceasta este situată mai exact în nordul orașului Las Vegas, în Deșertul Nevada. Este locul unde armata americană a dezvoltat o tehnologie superioară și unde a realizat avioane militare precum U2 spy-plane, Blackbird SR71 și F117 Stealth Fighter.

Se credea că sunt ascunse dovezi ale existenței extratereștrilor

Timp de decenii, guvernul Statelor Unite a negat existența acestei baze militare până în 2013 când a fost evidențiată prin documente CIA. Prin anii 1980, Zona 51 fusese asociată cu locul unde armata americană ține ascunse dovezi ale existenței vieții extraterestre. La un moment dat chiar se conturase o teorie potrivit căreia o navă extraterestră se prăbușise aici, iar armata americană ținea ascunse rămășițele aeronavei într-un hambar.

zona 51 extraterestri dezvaluiriZoom
Bob Lazar a fost cel care a afirmat că într-o emisiune televizată că Zona 51 sunt ținute ascunse dovezi ale existenței extratereștrilor
Foto Youtube

Oricine pătrunde aici este lichidat

În prezent, deși existența bazei militare a fost dezvăluită și mulți oameni știu unde se află, aceștia nu au voie să se apropie  decât la o distanță de aproape 42 de kilometric. Faulkner susține că este extrem de greu să pătrunzi în Zona 51. Pe măsură ce te apropii, mai multe camioane albe te urmăresc, iar apoi dispar în momentul în care sunt observate. Aceste mașini aparțin securității bazei militare și le este permis să recurgă la forță și chiar lichidarea celor care ar pătrunde în perimetru. Acesta este dotat cu senzori de căldură, senzori de mișcare și camera cu infra-roșii.

loading...
Loading...

Citește și