Imagini de tot râsul! Face sex cu asfaltul în văzul tuturor

sex_cu_asfaltu.jpg

sex strada asfalt
N-a făcut sex cu nimeni de pe stradă, ci cu strada însăși
Foto captură foto/Metro.co.uk
Citeste tot despre: 

Un bărbat a fost filmat în timp ce părea că face sex cu o stradă. Da, ați citit bine. Iubărețul de asfalt pare să își satisfacă o anumită nevoie fiziologică chiar în găurile din pavaj.

Ptrivit Reddit și citat de Metro.co.uk, ciudata partidă de sex a avut loc chiar în plină zi, în văzul tuturor, în fața unei clădiri de birouri din Noua Zeelandă. Cum a rezistat bărbatul asperităților din asfalt, este greu de imaginat. Ar fi fost nevoie să toarne un întreg rezervor de ulei pentru a unge suprafața respectivă pentru a nu produce o durere teribilă. Ne imaginăm doar, firește...

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Loading...

Citește și

  • sex

    Tocmai când credeai că oamenii prinși în flagrant în ipostaze intime devin plictisitoare, iată că apare ceva nou. O cameră de supraveghere a surprins un bărbat care nu s-a sfiit să-și dea frâu liber poftelor sexuale cu o...țeavă.

  • politista sexy

    În timpul liber, oamenii legii uită complet de datoriile lor cetățenești și, uneori, încalcă regulile așa cum o fac infractorii. O polițistă a fost prinsă în timp ce întreținea relații sexuale într-un loc public, la o petrecere. Partenerul ei, un fost polițist, în loc să le ceară iertare celor prezenți, s-a lăudat cu isprava sa.