Fotomodelul Chloe Ayling și-ar fi înscenat răpirea în Milano

untitled.jpg

chloe ayling manechin rapita milano
Chloe Ayling este fotomodel şi adoră să pozeze sexy
foto: Instagram

Avidă după publicitate! Cel puţin asta susţine avocatul celor acuzaţi de răpirea lui fotomodelului Chloe Ayling.

Povestea britanicei a făcut înconjurul lumii în urmă cu două luni, atunci când a povestit cum a fost răpită în Milano, băgată într-un geamantan şi ameninţată că va fi vândută ca sclavă sexuală.

chloe-ayling-123.jpg

chloe ayling manechin rapita milano
Chloe spune că a trecut prin clipe cumplite după ce a fost drogată şi sechestrată de o grupare criminală
foto: Instagram

Atunci când a mers la adresa unde trebuia să fie studioul foto, blonda sexy a fost atacată, drogată, băgată în portbagajul unei maşini şi dusă într-un sat de lângă Torino, unde a fost ţinută ostatică de polonezul Lukasz Herba.

Încă de la început au apărut semne de întrebare privind veridicitatea poveştii, mai ales că în urma anchetei au ieşit la iveală imagini cu fotomodelul şi presupusul “răpitor” la o sesiune de shopping.

chloe ayling manechin rapita milanoZoom
Chloe are peste 200.000 de urmăritori pe Instagram
foto: Instagram

 

Herba şi-a eliberat victima în 17 iulie şi a însoţit-o la Consulatul britanic de la Milano, unde a fost arestat. Fotomodelul de 21 de ani spune că răpitorul ei a decis să o elibereze după ce a aflat că are un copil.

Bărbatul este acum în arest preventiv şi şi-a angajat avocaţi care să-l apere. El a declarat că nu a comis nicio infracțiune. Şi fratele său, Michal Herba, a fost arestat pentru complicitate la răpirea tinerei. Un al treilea suspect încă este căutat de poliţie.

chloe ayling manechin rapita milanoZoom
foto: Instagram

 

Avocatul lui Lukasz a declarat recent că „este un mare risc ca totul cazul să fie o ficţiune ” şi că tânăra şi-a fi dorit foarte mult să ajungă în centrul atenţiei. Atât de mult încât a fost în stare să-şi însceneze propria răpire, scrie The Sun.

Câţiva localnici din satul în care Chloe susține că a fost ținută captivă spun că tânăra a ieșit într-un bar cu bărbatul reținut și că au mers inclusiv la cumpărături. Cei doi ar fi fost chiar să ia micul dejun împreuna în oraș înainte să o elibereze.

chloe ayling manechin rapita milanoZoom
Lukasz Herba este arestat

 

Mai mult, avocatul ei a confirmat aceste lucruri, însă susține că tânăra în vârstă de 20 de ani a sperat că va fi eliberată dacă îi face pe plac celui care o ținea captivă.

Fotomodelul le-a spus polițiștilor italieni că, într-un moment de disperare, i-a promis atacatorului că, dacă o eliberează, va întreține relații sexuale cu el.

 

 

loading...
Loading...

Citește și