În familia asta toţi îşi schimbă sexul

Este cea mai nebună familie din lume! Au luat-o razna! Nikki (30 de ani) şi Louise Draven (31 de ani) s-au căsătorit în ianuarie 2012, după ce şi-au dat seama că se potrivesc de minune. Ambii voiau să-şi schimbe sexul.

Familia Draven, din Middlesborough, Marea Britanie, este unică în lume. Tatăl a început tratamentul de schimbare de sex, se îmbracă în femeie, îşi face unghiile, merge la coafor şi plânge le cea mai mică emoţie. La polul opus, mama Nikki a început să îşi ia în serios rolul de tată după ce copilul pe care l-a adus pe lume în 2013 i-a spus “da-da”. Momentan se crede pan-sexuală (între două sexe).

24_pozeint1313.jpg

Micuţul Star e băiat într-o zi…; … şi fată în altă zi

 

“Nici unul dintre noi nu depinde de sexul cu care s-a născut. Noi, ca părinţi, ne schimbă rolurile, iar Star-Cloud este un băieţel care se îmbracă în rochiţe, se joacă la fel de bine cu maşinuţe şi păpuşi şi care are libertatea de a fi de gen «neutru», în funcţie de cum vrea să fie strigat”, a declarat, pentru „The Mirror”, Louise, care s-a născut bărbat. Louise a venit săptămâna trecută înlăcrimată pentru că a fost hărţuită de un şofer de autobuz. Clanul Draven s-a mobilizat: Star-Cloud şi-a aranjat păpuşile în formă de pluton de infanterie şi le-a dat ordin să atace inamicul. „Tata” Nikki şi-a pus pantalonii, şi-a suflecat mânecile şi a vrut să îi aplice o corecţie usturătoare necioplitului. Însă Louise s-a calmat şi a gătit ceva gustos pentru toată familia, care a adormit fericită. Cam aşa decurge o zi din viaţa clanului Draven.

Loading...
 
 

Citește și

  • Când părinţii tăi sunt Angelina Jolie (42 de ani) şi Brad Pitt (53 de ani) orice poftă îţi poate fi îndeplinită! Primul copil biologic al celor doi actori, micuţa Shiloh, acum în vârstă de 11 ani, şi-a anunţat părinţii încă din 2010 că vrea să devină băiat. Atunci nu avea decât 4 anişori.

  • “Întreaga mea viaţă a fost o minciună!” Asta susţine astăzi Patricia Davies, născută Peter Davies, din Leicestershire, Marea Britanie. Fostul soldat din Al Doilea Război Mondial s-a făcut femeie la 90 de ani.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1