Face muşchi cu odraslele pe post de greutăţi

11_foto3-85-60-caters_mum_works_out_with_kids_01.jpg

Mami Charity şi Felicity fac încălzirea
Fotografii: Photoland/ Caters
Citeste tot despre: 

Este o mamă multifuncţională! Charity LeBlanc are 28 de ani, este măritată de 7 ani cu Andre (29 de ani) şi au împreună doi copii. Din cauza îndatoririlor de mamă nu mai are timp de sala de forţă şi se descurcă aşa cum poate.

„Am scăpat de burtica de după naştere făcând forţă cu copilaşii mei. Ne distrăm făcând gimnastică şi yoga cât e ziua de lungă”, a scris pe pagina ei de Internet Charity LeBlanc, din Clearwater, Florida, SUA.

Charity este pasionată de sporturile extreme şi gimnastică. Inclusiv când era însărcinată cu Oakley, care acum are şase anişori, ea continua să meargă la sală. După ce a venit pe lume l-a învăţat să se caţere pe pereţi şi să facă alpinism şi surf. Acum doi ani a născut-o pe Felicity. Micuţa încă mai poartă pamperşi, dar nu ratează nici un antrenament de-al mamei ei. Fie se cocoaţă pe ea, fie se agaţă de picioarele ei când face tracţiuni. Felicity şi-a vopsit chiar şi părul acum patru luni, în roz, pentru a semăna cu mama ei care îl are verde.

Antrenamentele cu copiii durează două ore pe zi şi sunt extrem de apreciate de micuţi. „Uneori întrerupem antrenamentul pentru că Felicity se strâmbă şi zice: «Mami, s-a umplut pampersul». Rezolvăm problemele şi ne apucăm iar de treabă”, a povestit super-mama, care are peste 270.000 de admiratori din întreaga lume. Charity a devenit consultantă pentru tinerele mame.

Loading...