Ești deochiat sau ținta unui vampir energetic? Ce spun psihologii

Citeste tot despre: 

Despre vampirii energetici se spun multe: că numai persoanele “întoarse la sân” pot deochia, ceea ce ar fi acelaşi lucru, că numai oamenii răi pot “fura energie”, că numai persoanele cu ochi verzi au puteri malefice, că are legătură cu aura, cu bolile, etc. Vezi cum ştii că eşti atacat de un vampir energetic.

Ce este un vampir energetic?

Vampirii energetici nu sunt (încă) demonstrați științific. Nu există studii care să demonstreze că o anumită persoană din anturajul tău te poate secatui de energie. Cu toate acestea, sunt sigură că fiecare dintre voi are în preajma o astfel de persoană. În prezența „vampirilor energetici” ne simțim mai obosiți, mai deprimați sau pur si simplu iritați și nervoși fără vreun motiv clar. 

Vampirii energetici sunt persoanele care se autocompătimesc. Sunt critici, pesimiști. Persoana atacată energetic trăiește stări sufletești neplăcute, dureri, furnicături în mâini și picioare, senzații de rece în corp, grețuri, somnolență. Vampirismul energetic poate crea depresii foarte grave și se poate ajunge la distrugerea sistemului imunitar. Orașele mari, aglomerările sunt cadru propice pentru furturile energetice.

Mulţi vampiri energetici nu „fură” intenţionat de la tine, ci doar au un câmp mai puternic şi energia ta se deplasează spre ei dacă au nevoie, dacă sunt bolnavi, sau dacă nu prea te plac. Este de multe ori o reacţie necontrolată, involuntară şi absolut deloc conştientă, deci trebuie să ai încredere mereu în instinctul tău.

Află continuarea pe Clickpentrufemei.ro!

Lidia Fecioru, sfat pentru îndeplinirea dorințelor. Așa a reușit să își schimbe viața în bine

Jane Fonda, sfaturi pentru o viață bogată și fericită. Ce trebuie să faci pentru a îți merge bine

Loading...

Citește și

  • Tradițiile vechi spun că în Sfânta zi a Crăciunului pâinea se așază sub masă pentru noroc, iar sub fața de masă se pune pleava de la grâu pentru belșug. Pentru a vă feri de farmece și de deochi, în cele patru colțuri ale mesei se pun semințe de mac sau usturoi, notează Adevărul.

  • Am mai scris despre mituri ştiinţifice, în mare parte pentru că oamenii au tendinţa de a le lua ca atare, fără să caute explicaţiile reale pentru diverse evenimente.

  • Oricine a auzit de deochi. Credinţa populară spune că o persoană care se uită insistent, fie cu admiraţie, fie cu invidie, poate face rău doar privind. Doamna Maria cunoaşte bine însemnul deochiului şi ştie cum să-l alunge. A învăţat totul de la bunica ei.