Ea e Barbie în varianta reală. Ce face zilnic pentru a arăta ca idolul ei

pay-nannette-hammond-plastic-surgery-barbie1.jpg

barbie
A cheltuit o avere ca să își transforme corpul astfel încât să arate ca o păpușă Barbie
Foto Mirror.co.uk

Vă mai amintiți de celebrele păpuși Barbie? Obișnuiau să fie jucăriile preferate ale multor fetițe pentru că ofereau o varietate de modele feminine. În timp ce unele persoane au dat o avere pentru a colecționa aceste păpuși, o femeie a cheltuit sute de mii de euro pentru a-și transforma propriul corp într-o Barbie.

Nannettei Hammond (42 de ani) îi place atât de mult celebra păpușă Barbie încât a hotărât că ar fi mult mai bine dacă ar arată ca una. Potrivit Mirror.co.uk, Nannette este mamă a cinci copii; dacă și ei vor îndrăgi păpușa Barbie, cu siguranță nu vor duce lipsă de un asemenea model deoarece însăși mama lor s-a transformat într-o Barbie.

pay-nannette-hammond-plastic-surgery-barbie.jpg

barbie
Are propriul șezlong de bronzat pe care îl folosește zilnic
Foto Mirror.co.uk

Ea a cheltuit peste 400.000 de euro pentru a devein exact ca idolul ei din copilărie. A făcut trei operații estetice la sâni pentru a-și introduce silicoane și pentru a-i ridica, și-a umplut buzele cu Botox, are un machiaj semi-permanent, extensii de păr și de unghii, are propiul șezlong pentru bronzat pe care îl folosește zilnic și chiar conduce o mașină roz, precum Barbie.

pay-nannette-hammond-with-family.jpg

barbie
Locuiește tot timpul alături de familia sa
Foto Mirror.co.uk

 Nannette locuiește tot timpul în Cincinnati, Ohio, alături de soțul său, Dave (47 de ani) și de cei cinci copii ai săi: Giovanni (15 ani), Sophia (12 ani), Alex (zece ani), Antonio (cinci ani) și fiica vitregă, Hannah (16 ani).

pay-nannette-hammond-plastic-surgery-barbie2.jpg

barbie
Conduce chiar și o mașină roz, precum idolul său
Foto Mirror.co.uk

“Lumea mă întreabă mereu cine îmi face pozele sexy și le răspund că sunt copiii mei autorii fotografiilor. Știu că alte mame mă bârfesc pe la spate, dar mie nu-mi pasă. Pot să vorbească ce vor despre aspectul meu fizic, nu mă deranjează. Dave și copiii mei sunt foarte mândri de mine și de ce am obținut prin operații. Ei cred că arăt grozav”, a declarat Nannette.

Ea a mai mărturisit că a fost pasionată de mică nu doar de păpușile Barbie, dar și de operațiile estetice. Astfel, la vârsta de 27 de ani ea a lucrat ca asistentă pentru un chirurg cosmetician. Cam de atunci a și început să își schimbe corpul pentru a arăta precum idolul din copilărie.

Pentru a se menține în formă, Nannette consumă zilnic nu shake de proteine la micul dejun, iar la prânz și cină servește o salată, pui sau pește cu legume. Din cauză că este foarte slabă, ea are propria croitoreasă care îi realizează hainele.

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Loading...
 
 

Citește și

  • Cea mai faimoasă păpuşă a avut parte de o schimbare de look radicală. Firma Mattel a decis că e momentul ca Barbie să nu mai fie slabă, cu mijlocul tras prin inel şi dimensiuni imposibile de obţinut de o femeie adevărată şi să arate într-un fel mai apropiat de realitate. Barbie, cea mai bine vândută păpuşă din toate timpurile, are acum trei tipuri noi de corp: înaltă, petite şi plinuţă. Ele vor fi vândute alături de modelul original.

  • barbie

    Nannette Hammond are 42 de ani și este mamă a cinci copii, dar asta nu a împiedicat-o să-și transforme visul în realitate. Blonda a ales să investească o sumă colosală pentru a arăta ca o păpușă Barbie, nu mai puțin de 500.000 de dolari.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1