E un miracol că supraviețuiește! Acest copil s-a născut cu craniul crăpat

copil.jpg

copil craniu crapatura
Acest copil s-a născut cu o malformație înfiorătoare
Foto: Metro.co.uk

Un băiețel de șase ani a șocat o lume întreagă după ce malformația sa a fost făcută publică. Copilul s-a născut cu o crăpătură enormă de-a lungul craniului care continuă să se adâncească de la o săptămână la alta.

Numele lui este Pheaktra Pov și are un aspect care-ți dă fiori și ajungi să te întrebi cum mai poate o ființă umană să supraviețuiască în acest fel. atunci când era încă însărcinată, mama sa, în vârstă de 40 de ani, a fost avertizată de doctori că fiul ei are o gravă problemă la cap, dar a fost dorința ei să-și aducă pe lume copilul, precizează Metro.co.uk.

Inițial, băiatul a avut o crăpătură mică pe partea superioară a craniului, iar doctorii l-au dat mamei în grijă, spunându-i că n-au cum să-l trateze. Treptat însă, „crevasa”, care pornește din frunte, a început să se adâncească, dându-i un aspect nepământean.

Medicii spun că afecțiunea copilului nu poate fi tratată, dar bunica micuțului nu a renunțat la speranță și crede că va putea găsi un leac. Familia este originară din Cambodgia, iar la fiecare sfârșit de săptămână, bunica își duce suferindul nepot la un templu, unde cercește donații pentru micuț.

„Până la vârsta de cinci ani, părea că are apă în crăpătură și a început să devină tot mai mare. Strâng în jur de 10 sau 25 de dolari de oamenii care vin la templul Anglor Watt. Venim aici vinerea, sâmbăta și duminica”, a declarat bunica.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1