Dragoste fără limite sau nebunie? Ea susţine că a fost cerută în căsătorie de o fantomă

amethyst-realm

Amethyst Realm a fost invitată în platoul unei emisiuni tv din Marea Britanie
Amethyst Realm trăieşte o poveste de dragoste neobişnuită
Foto: Captură video

Dragostea nu are limite. Acesta este cazul unei tinere din Marea Britanie care afirmă că şi-a găsit sufletul pereche după ce ani la rând a întreţinut relaţii sexuale cu fantome. Alesul este un strigoi care a cerut-o în căsătorie la sfârşitul unui weekend romantic. Iată cea mai neobişnuită poveste de dragoste pe care aţi citit-o vreodată.

Amethyst Realm este o tânără neobişnuită provenită dintr-o familie pe care îi place să o descrie ca fiind alternativă, cu valori flexibile. Tânăra locuieşte în Marea Brtianie şi are o viaţă amoroasă demnă de un film. Susţine că a întreţinut relaţii sexuale cu 15 fantome de-a lungul vieţii şi că, în sfârşit, şi-a găsit liniştea şi fericirea în braţele unui strigoi cu voce gravă. 

Amethyst a fost cerută în căsătorie de o fantomă 

Amethyst a vorbit despre dragostea ei bizară în cadrul unei emisiuni TV. Ea a mărturisit că strigoiul a cerut-o în căsătorie la finalul unei excursii romantice în munţi. Nouă luni au ieşit la întâlniri până când duhul şi-a făcut curajul de a o cere de nevastă. Cererea nu a fost una obişnuită, căci el nu a putut să se aşeze în genunchi, a povestit tânăra zâmbind, potrivit mirror.co.uk. Englezoaica plănuieşte nunta cu lux de amănunte şi îşi doreşte ca aceasta să fie una restrânsă, în mediul rural. 

Amethyst susţine că poate întreţine relaţii sexuale cu fantome. Mai mult decât atât ea afirmă că apropierea faţă de un spirit este mult mai plăcută decât orice interacţiune pe care a avut-o vreodată cu un bărbat."Am renunţat la bărbaţi pentru a putea face sex cu fantome", a declarat aceasta.

Ea a povestit că şi-a întâlnit jumătatea în timpul unei excursii în Australia, atunci când a simţit o prezenţă energetică pozitivă de care s-a îndrăgostit pe loc. "Mă aflam în Australia, plimbându-mă prin pădure atunci când am simţit o energie care m-a copleşit. Presupun că m-am îndrăgostit instantaneu. A fost ceva ce nu am văzut, dar care m-a emoţionat profund", a relatat tânăra, potrivit mirror.co.uk.

Povesta nu se termină aici şi nici aspiraţiile tinerei, căci visează să devină mamă într-o zi. "Am făcut puțină documentare cu privire la faptul că aș putea rămâne gravidă cu o fantomă. E o posibilitate ca în interiorul tău să fie o fantomă dar noi nu știm să avem grijă de ea", a declarat aceasta.

Momentan se documntează cu privirile la posibilitatea de a rămâne însărcinată cu o fantomă şi speră la ce este mai frumos pentru ea şi alesul inimii sale. Familia o sprijină şi nu o judecă pentru alegerea cel puţin neobişnuit. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1