A dorit să arate ca Angelina, dar rezultatul a fost unul înfiorător: "Costum de Halloween"

sahartabar.jpg

foto
Rezultatul a fost unul înfiorător
Foto: Arhivă personală

Actorii de la Hollywood sunt admiraţi de un număr impresionant de adolescenţi. Unii tineri sunt capabili de gesturi extreme pentru a demonstra admiraţia pe care o poartă vedetelor, iar decizia unei fete iraniene de a se transforma în Angelina Jolie i-a şocat pe cei dragi, dar şi pe internauţi. Tânără a suportat un număr impresionant de intervenţii chirurgicale şi a pierdut în greutate peste 10 kilograme pentru a arăta precium idolul său feminin, dar rezultatul final este unul care trimite fiori reci pe şira spinării celor care o privesc.

O tânără iraniană a "impresionat" un număr considerabil de internauţi după ce a încărcat pe pagina personală de Instagram fotografii care urmăresc transformarea ei dintr-o simplă fată în actriţa preferată, Angelina Jolie. Cândva ea a arătat ca o femeie normală, dar obsesia pentru Angelina a determinant-o să ia o decizie radicală.

sahartabar_official.jpg

foto
Sahar Tabar a suferit peste 50 de operaţii chirurgicale
Foto: Instagram

A trecut prin diverse operaţii chirurgicale precum rinoplastii şi reconstrucţie facială  şi a ţinut o dietă draconică pentru a atinge greutatea de 40 de kilograme. Tânăra susţine că suferit peste 50 de operaţii. Internauţii nu au fost impresionaţi de eforturile tinerei şi i-au spus că nu arată nici pe departe precum Angelina Jolie, ci mai degrabă precum un personaj din filmele de groază regizate de Tim Burton.

corpse-bride.jpg

foto
Personajul de film cu care a fost comparată tânăra
Foto: Instagram

"Arăţi ca un zombie, parcă eşti mireasa moartă din filmul lui Tim Burton" , "pari să fii o persoană moartă" sau "spune-mi, te rog, că ăsta este un costum de Halloween" au fost doar câteva dintre comentariile primite de tânără.

Loading...